Matthew Williamson – Lindex

maanantai 16. syyskuun 2013

Pidempään Go 4 it vol. 2 -blogia lukeneet tietävätkin, että Minttu fanittaa (lähestulkoon) varauksetta ketjujen huippusuunnittelijoitten kanssa yhteistyössä toteuttamia mallistoja. H&M on on ollut varsinainen edelläkävijä tässä – ainakin täällä meidän leveyasteilla. Lindex on kuitenkin kirinyt kummasti ja esim. viimesyksyinen yhteistyö Missonin kanssa oli mielestäni oikein onnistunut. Ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa, kun yhteistyömallistosta hankkimaani neulemekkoa on luultu ihan varsinaiseksi Missoniksi!

Tykkään myös Lindexin yhteistyökampiksista siksi, että heillä on vahva yhteistyö Syöpäsäätiön Roosa Nauha -rahaston kanssa. Mallistossa on aina jokin tai joitakin erityisiä osia, joiden tuotto lahjoitetaan rintasyövän tutkimukseen.

Tämän syksyn yhteistyömalliston suunnittelija on Matthew Williamson – ja arvatkaapas mitä!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain kutsun malliston lanseerausjuhliin!! Jihuu!! Vähänkö mahtavaa!

Juhlat pidetään ensi viikon torstaina Fotografiskan juhlatiloissa. Ohjelmassa on tietty näytös (toivotaan, että saan hyvän paikan, että saan otettua sieltä kivoja kuvia!) ja minglausta cocktail-palleroiden siivittämänä – lisäksi esiintyjänä Loreen (se euroviisuvoittaja…)!!

Niin mahtavaa! Ja mitä ihmettä sitä laittaisi päällensä…

Matthew Williamson Lindex 2

Tosi kivalta näyttää itse mallistokin jo kuvien perusteella. Itseasiassa huomattavasti paremmalta kuin edellinen Missonin mallisto, johon sytyin vasta näytöksessä. Ehkä en ihan kaikkia kuoseja yhdistelisi keskenään, mutta kyllä taitaa taas budjetti huutaa hoosiannaa, kun etsitään piristystä mustiin toimistokokonaisuuksiin…

Herkku-uutiset eivät lopu tähän, sillä kampanjan mainoskasvona nähdään hurmaava Karlie Kloss!

Matthew Williamson Rosa bandet week 40 Togheter fighting breast cancer Matthew Williamson Rosa bandet week 40 Togheter fighting breast cancer

Ensi viikolla siis lisää raporttia lanseeraustapahtumasta. Siihen asti viihdykkeenä toimii vaikkapa malliston lookbook Lindexin sivuilla.

Lehdistötiedotteesta:

”Matthew Williamson -malliston yhteydessä lanseerataan myös t-paita, jossa on näyttävä Show some love -painatus. T-paidan teksti heijastaa hyvin koko kampanjan sanomaa, sillä t-paidan tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.  T-paita tulee myyntiin kaikkiin Lindex-myymälöihin ja online shoppiin 7. lokakuuta.

The Matthew Williamson Lindex -mallisto lanseerataan 4. lokakuuta valikoiduissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa lindex.com. Lindex lahjoittaa yhteistyömalliston myynnistä 10 % Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.”

Kuvat: Peetu ja Lindex


6 Responses to “Matthew Williamson – Lindex”

 1. Avatar h_eidi sanoo:

  Kivaa :). Toivottavasti on hyvä show ja mukavat juhlat, mielenkiinnolla odotan kuviasi. En itse osaa oikein kuoseja käyttää, mutta tutkin silti mallistokuvia aina mielelläni. Eihän sitä tiedä jos vaikka vielä joskus innostuisi kuoseistakin :).

  • Minttu Minttu sanoo:

   Itsellenikin kuosit ovat ujuttautuneet mukaan pukeutumiseen ihan huomaamatta. Aikaisemmin kestin kirjavuutta korkeintaan t-paidan printissä, mutta nykyään tulee hurviteltua välillä ihan kunnolla! :DD

 2. Avatar Hale sanoo:

  Tuo Show some love -paita on must have :)

 3. Avatar Ansku sanoo:

  Oi mahtavaa! Haaveilen minäkin pääsystä joskus vastaaviin tilaisuuksiin. Huoh… :)

  Hauskaa sunnuntain jatkoa!