Back in Black

torstai 19. syyskuun 2013

Skandinavian ensimmäinen Zara Home -putiikki avaa virallisesti ovensa huomenna täällä Tukholmassa. Tänään illalla oli avajaisjuhlat ja kävimme tietty Karkin kanssa tsekkaamassa tilanteen. Itse putiikista ja kamppeista enemmän huomenna, kun saan vähän työstettyä sekä kuvia että ajatuksiani. Yleisvaikutelma oli kuitenkin hyvin Zara-tyylinen: pikkuisen koristeellisempi, pikkuisen sofistikoituneempi, pikkuisen romanttisempi, pikkuisen työstetympi ja saman verran tyyriimpi kuin lähin vertailukohta myös vaatepuolella – eli H&M.

Mintun päivän asu oli varsinainen paluu perusasioiden äärelle. Aamulla töihin lähtiessä taivaalta loikusi vettä siihen malliin, että se ei tule ikinä loppumaan. No, iltapäivällä kirkastui yllättäen jopa niin paljon, että aurinkokin pilkahteli hetkittäin. Sadesää ei palannut iltapäivällä, joten onnekseni ei tarvinnut tuntea oloa omituiseksi nupukkikengissä rankkasateessa.

Edelleenkin, kaikkien näiden blogi-vuosien jälkeen, tuntuu aina hiukan haastavalta pukeutua toimistolle asuun, jossa myös haluaisi mennä illalla, suoraan töistä, johonkin tapahtumaan. Musta on onneksi aina hyvä ja varma vaihtoehto; tappaa sisällä ja ulkona… eiku… toimii sekä töissä että vapaalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • sifonkipaita, MTWTFSS
 • hame, H&M
 • rotsi, Acne
 • kengät, Vagabond
 • laukku, Marc by Marc Jacobs

Ja siis toi Marc by Marc Jacobsin putiikin musta paperikassi on ihan paras lounaslaatikon kuljetukseen – eli toisin sanoen kuvissa näkyy vanha kassi, mitään uutta en ole hankkinut! Missään paperikassissa ei ole samalla tavalla leveä, lounaslaatikon mukavasti pystyasennossa pitävä pohja kuin noissa MbMJ:n versioissa. Pikkuisen tuo viimeisin omani alkaa olla jo ryytyneen näköinen – näköjään –  ja nyt onkin sitten tiukka paikka, kun pitää päättää, että mitä sieltä seuraavaksi pitää ostaa, että saan uuden lounaankuljetuskassin! Haha!


2 Responses to “Back in Black”

 1. Avatar Helena sanoo:

  Tämä ei liity nyt yhtään tähän postaukseen, mutta minua on jäänyt kaivelemaan se Peetun kasvislasagne, jossa on raastettua kukkakaalia. Olisiko mitään mahdollisuutta saada reseptiä tänne blogiin?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Joo ilman muuta! Olin ihan unohtanut, että olin luvannut ohjeen tänne! Peetu sanoi tekevänsä lasagnea viimeistään ensi viikonloppuna, joten kuvaan hommelin ja laitan ohjeen tänne sitten.