Aikuiskynnet

maanantai 23. syyskuun 2013

Päätin heittäytyä oikein hurjaksi ja kreisiksi – ja testata, miltä hillityt aikuismaisella sävyllä lakatut kynnet tuntuvat. Mustanpuhuvat, räikeänräiskyvät, karamellinmakeat ja kimallushilpeät vaihtoehdot saivat väistyä seesteisen kanervanliilan tieltä.

Sain Lumenelta testattavaksi syksyn uutuussävyjä. Gloss & Care lakoissa on ideana, että sävy löytyy sekä metallinkiiltoisena että ilman hilettä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakkojen mukana seuranneessa tiedotteessa sanottiin, että tämä metallinen vaihtoehto on suorastaan peilikiiltävä. Ja kyllähän tuo selkeästi perinteisiä helmiäislakkoja kiiltävämpi on, mutta ihan peiliksi en nyt menisi kuitenkaan kehumaan. Sen verran kiillossa on kuitenkin potkua, että tällainen rauhallinen aikuissävykin on yllättävän kiinnostava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkän kanervanliilan sävyn nimi on Kevättuuli. Ja kyllä, olen ehdottomasti sitä mieltä, että kynsilakan värin nimellä on väliä!

En ole mitenkään hurjasti tutustunut Lumenen kynsilakkoihin – Peetun loputtomasta varastosta löytyviä Lumene Natural Code -lakkoja lukuunottamatta. Tästä syystä en osaa sanoa, onko noissa nyt uusi sivellin, mutta eniveis haluaisin antaa erityiset plussat litteälle, kynsinauhanpyöreäksi muotoillulle sudille. Paras evö – eli ihan omaa luokkaansa ja todella helppokäyttöinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kivahan tuo sävykin on kuin mikä! Vastustin automaattista impulssia sivellä päälle mustaa hilelakkaa – ja nyt päivän jälkeen tuntuu, että olen tullut ihan sinuiksi aikuiskynsieni kanssa. Porttitteorian mukaan seuraavaksi täällä nähdään haalean vaaleaa vaaleanpunaista helmiäislakkaa… Just kidding!!!


2 Responses to “Aikuiskynnet”

  1. Avatar Marjukka sanoo:

    Nää oli niin niin hyviä lakkoja! Tuo oli upea sävy.