Ensimmäiset kuvat: Isabel Marant pour H&M

keskiviikko 25. syyskuun 2013

Tänään on kuhissut fashion-hiekkalaatikolla, kun ensimmäiset kuvat Isabel Marantin H&M:lle suunnittelemasta mallistosta on vuotanut julkisuuteen. Ilmeisesti vuoto tapahtui kuvapankista, jossa mainoskuvia säilytettiin. Joku ahkera avasi tätä varten jopa facebook-sivun – ja tuolta, nyt jo suljetulta, sivulta on nämä tässäkin postauksessa nähtävät kuvat peräisin.

Joskus maailmassa kävi niinkin, että Henkan yhteistyömallistosta liian aikaisin nettiin vuotaneita kuvia pyydettiin poistamaan tällaisista maailman mittakaavassa superpienistä blogeistakin. Joten, jos tämä postaus yhtäkkiä on ilman kuvia, käsky on käynyt ”ylemmältä taholta”.

Nautitaan kuitenkin siihen asti kuvista! Sillä jälleen näyttää siltä, että suunnittelija ei ole kursaillut, sillä mallisto on täynnä tunnistettavaa tyyliä ja nautinnollisia signature-asuja. Hapsunilkkureista käytäneen kaikkein pahin sota, mutta vaikea kuvitella, että tämän malliston vetimet jäisi samalla tavalla roikkumaan tangoille kuin edeltäjä, ”kriitikkomenestys” Maison Martin Margielan H&M-mallisto.

Itse olisin tietty taas yhteistyömallisto-rabiaattina ja Isabel Marant -fanina hankkimaan käytännöllisesti katsoen kaiken… Haha!

Isabel Marant for HM 9 Isabel Marant for HM 10 Isabel Marant for HM 11 Isabel Marant for HM 12 Isabel Marant for HM 15 Isabel Marant for HM 16 Isabel Marant for HM 17 Isabel Marant for HM 18


4 Responses to “Ensimmäiset kuvat: Isabel Marant pour H&M”

 1. Avatar Karkki sanoo:

  Koska mallisto tulee kauppoihin?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tietääkseni ihan tarkkaa lanseerauspäivää ei ole vielä julkistettu, mutta marraskuun puolivälin tienoilla se yleensä on ollut.

 2. Avatar Satu sanoo:

  HM.comin sivulta lainattua: ja se tulee myyntiin 14. marraskuuta 2013.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mainiota, kiitos! Taidan olla vähän sokea, kun en itse tuota tietoa sieltä bongannut! :D