Matthew Williamson – Lindex lanseerausbileet

perjantai 27. syyskuun 2013

Eilinen menee kyllä muistoihin yhtenä mahtavimmista fashion-elämyksistä ikinä! Lindexin ensi viikolla kauppoihin tulevaa Matthew Williamson mallistoa juhlittiin hulppein menoin Fotografiskan juhlatiloissa. Ohjelmassa oli mallistoon tutustumista, kuplivia juomia, ihania suomalaisia blogikollegoita, julkkisbongailua, shoppailua (jep!), Loreenin esiintyminen ja kohtaaminen itsensä hurmaavan suunnittelijan, Matthew Williamsonin kanssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyömalliston myynnistä 10 % lahjoitetaan rintasyövän vastaiseen kamppailuun. Sikäli on enemmän kuin paikallaan, että juhliin johti punaisen maton sijaan hehkuva roosa matto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisääntuloaulaa vartioi malliston vetimiin puetut mallinuket. Sinänsä hyvä, koska varsinaisen muotinäytöksen sijaan asut esiteltiinkin – sinänsä oikein vaikuttavan – video-esityksen välityksellä. Sen verran olen näköjään vanha jumittaja, että en heti tajunnut, että videoesitys on se näytös. Odottelin kamera ojossa, että seuraavaksi lavalle astuvat elävät mallit, mutta turhaan.

Eipä siitä videoesityksestä oikein saanut mitään järkeviä kuvia, joten nämä mallinukkeotokset saavat nyt ajaa sen asian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä tämäntapaisissa tilaisuuksissa yksi suurin huvini on muiden vieraiden asujen tsekkailu. Juhlan dress code oli smart casual – mikä on ehkä yksi vapaimmin tulkittavissa oleva pukeutumisohje. Yllättävän monet olivat valinneet asukseen housut ja osalla vieraista oli tietty taas jo lanseerattavan malliston vaatteita päällänsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyylikkäin joukkio tuli *luonnollisesti* Suomesta! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mrs. V, Linda, Johanna, Irene ja Jenni – ihanat, upeat, mahtavat bloggarikollegat! Oli niin mielettömän hauska tavata pitkästä aikaa!! Yksi Tukholmassa asumisen miinuspuolia on se, että näitä ihania ihmisiä näkee aivan liian harvoin.

Peetu oli mukana häppeningissä så klart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neito oli aivan tikahtua, kun pääsi suuren idolinsa, herttaisen Mark Levengoodin kainaloon. Levengood juonsi tapahtuman ja haastatteli ennen ”näytöstä” Matthew Williamsonia. (Pikkuisen on nassut tässä pinkkeinä, mutta tuolla oli niin merkilliset valot, että normaalin näköisten kuvien ottaminen oli lähes mahdotonta…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mark Levengoodin hieno kravatti oli hankittu vain muutama päivä sitten Sanghaista. Meinasin kylläkin vetää kuplajuomat väärään kurkkuun, kun aina niin elegantisti pukeutuva herra alkoi ylistää, että kravatti on niin hurjan kätevä, kun sen saa kaulaan ilman, että solmua tarvitsee avata!! Eikös tuo nyt ole kardinaalimoka, jos mikä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan viihteestä vastasi Loreen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetu penkomassa pop-up storessa malliston antimia. Aika hyvin oli monet tangot tyhjennetty. Meillä kävi kuitenkin ihan hillitön tsägä – ja löydettiin just ne jutut, mitä haluttiinkin. Saldona kaksi mekkoa ja yksi silkkipaita. Jesss! Kuvailen nuo heti huomenna, kun olen valoisaan aikaan kotona.

Ainiin – sitä tosi hienoa Show Some Love -paitaa tuolta ei löytynyt – eli sen perään pitää vielä lähteä rynnimään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurjan miellyttävän oloinen Mr Matthew Williamson hengaili vapautuneesti yleisön joukossa, jutteli kiireettömän oloisena (tässä illan toisen tähden, Loreenin, kanssa) ja poseerasi hyväntuulisena fanien kanssa valokuvissa. Taisin alkaa tykätä mallistostakin vielä enemmän, koska suunnittelija säteili niin positiivista energiaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rodeon toimittaja suloisen Lindan kanssa.

Matthew Williamson Lindex launch party 20

 

Peetu ja Minttu Rodeolta lainatussa kuvassa… Kantsii muuten klikata tuota Rodeon linkkiä. Siellä on lisää tosi kivoja kuvia eilisestä tapahtumasta.


8 Responses to “Matthew Williamson – Lindex lanseerausbileet”

 1. Avatar Liina sanoo:

  Hei osaatko sanoa, tuleeko tää mallisto vaan johonkin Helsingin päämyymälöihin vai ihan näihin pikkukaupunkien putiikkeihinkin, kuten Missoni viime vuonna? :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tässä on näköjään käynyt sama juttu kuin H&M:n yhteistyömallistojen kanssa. Nekin oli alkuunsa aina kaikissa myymälöissä, mutta nykyään vain ”valituissa”. Tässä on linkki Lindexin MW-mallistoa myyviin putiikkeihin: http://www.lindex.com/fi/campaign/matthew-williamson-lindex-in-stores/ – toivottavasti tuolta löytyy joku sinulle sopiva! Ja onneksi on sitten myös nettikauppa. :)

   • Avatar Liina sanoo:

    Ää, eikä! Kyllähän mä niitä lemppareita voin metsästää tuolta pääkaupunkiseudultakin, mutta kokoja on jäljellä varmaan aika heikosti kun sinne pääsen. Se hyvä puoli oli tuossa Missonissa, kun ei täällä kotikaupungissa sitä jonotettuu kovinkaan kauaa :S

    • Minttu Minttu sanoo:

     Äh, no mutta toivotaan, että kampetta tulee kauppoihin sen verran, että löytyy kaikkea… :)

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Oi jospa oisin saanut olla mukana :D Kateellisena katselin teidän kaikkien kuvia eilen!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 3. Avatar Helen sanoo:

  Itsekin odotan saavani käsiin mallistosta pari jo himoitsemaani tuotetta. Varsinkin se sinikuvioinen mekko mustilla ”kylkikaistaleilla” ja ihana sininen mokkaclutch. Saas nähdä ehdinkö kauppaan ajoissa! Myös sininen nahkarotsi näyttää hyvältä. Hei, miten kaikki haluamani onkin nyt sinistä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Helen, mulla on just se mekko!! Ja se on niin ihana! Sitten ostin sen melkein mustan mekon, jossa on keskellä tummansininen kuosikaistale. Otan juuri kuvia niistä, eli kohta tulee tänne esittelyyn! :)