Kaksi mekkoa ja yksi silkkipaita

sunnuntai 29. syyskuun 2013

Nyt vihdoin esittelyssä Matthew Williamson – Lindex -malliston ostokseni. Hiukan kyllä kylmäsi, kun näin ostoskuitin loppusumman… Eihän nuo nyt varsinaisesti kalliita ole, mutta pari mekkoa ja yksi silkkipaita tekivät yhteensä kuitenkin yli 1800,- kruunua. Hetken olin jo olla katumapäällä, mutta soviteltuani vaatteita kaikessa rauhassa totesin, että mallit ja leikkaukset ovat varsin ajattomia, materiaalit tuntuvat napakoilta ja hyviltä, joten kaikista on varmasti iloa pitkäksi aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varsinkin mekot ovat mielestäni juuri sellaisia garderobin peruspilareita ja pukeutumispalapelin kulmapaloja, jotka pelastaa monenlaisista ääk-ei-mitään-päälle-pantavaa -kriiseistä. Olen ajatellut, että ne sopivat aivan mainiosti jakun tai neuletakin kanssa toimistolle näin syksylläkin, vaikka ovatkin lyhythihaisia. Työvaatteesta cocktail-asuksi ne taipuvat helposti vähän reteemmillä asusteilla.

Matthew Williamson Lindex ostokset 2 Matthew Williamson Lindex ostokset 3 Matthew Williamson Lindex ostokset 4

Silkkipaita on kaikessa kuosihurjuudessaan aivan kertakaikkiaan valloittava! Huikeaa printtiä raamittaa kauniisti musta nappilista ja kaulukset. Harakka minussa rakastui myös hihansuissa ja kauluksen alla kiilteleviin muutamaan kultaiseen nappiin. Diskreettiä bling-blingiä. Me likes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tapahtumasta lähteissämme saimme mukaamme lahjapussukat, josta paljastui herttainen vaaleanpunainen silkkinauharannekoru.

Malliston hinnat on tosiaan piirun normaalin Lindex-tason yläpuolella, mutta ei mitenkään älyttömästi. Ihan kaikkia vaatteita tai asusteita en ehtinyt käydä läpi, mutta ylipäätään sain vaikutelman, että materiaalit sekä viimeistely ovat tuon vähän korkeamman hinnan väärtejä. Puhumattakaan itse designista!


Comments are closed.