Tyttö ja helmikauluspaita

sunnuntai 29. syyskuun 2013

Peetu aloittaa huomenna uudessa työssä (tähän hurraahuutoja, fanfaareja ja raikuvia aplodeja!) ja sen kunniaksi on tietty pitänyt tehdä vähän asiaankuuluvia työvaateshoppailuja. Yksi uutukaisista, kaunis peplum-helmainen helmikauluspaita, pääsi edustamaan viime torstaina Matthew Williamsonin Lindex-malliston lanseerausbileissä.

Aivan ihania tuollaiset vaatteet, jotka pienellä stailaamisella sopii sekä toimistolle, että smart casual -juhliin.

Nillkurit ovat myös uudet, löytö viime kesän alennusmyynneistä. Kenkien materiaali on jotain tekonupukkia, mutta eiköhän ne sen 150,- kruunun edestä kestä, minkä kustansivat. Ihanasti kyllä pidentää Peetun muutenkin megapitkiä koipia tuollainen yhtenäinen mustien sukkisten ja selkeiden kiilanilkkureitten muodostama linja. Harvoin tulee ajatelleeksi, miten pienetkin yksityiskohdat kengissä muuttaa ilmeen aivan totaalisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • paita, Forever21
  • hame (vanha!), Monki
  • nilkkurit, Bella
  • laukku, Marc by Marc Jacobs
  • sormukset, kukka Balilta, sileä Peetun itse tekemä, kakkulat ja kettusormus Forever21
  • huivi, Bangkokista
  • takki, jo pari vuotta vanha, enkä nyt muista, mistä se on… :)

 


2 Responses to “Tyttö ja helmikauluspaita”

  1. Avatar Sade sanoo:

    Peetusta on kehkeytynyt oikea kaunotar!