Silkkipaitarakkaus

tiistai 01. lokakuun 2013

Lindexin Matthew Williamson -mallistosta hankkimani sillkipaita pääsi sunnuntaina oikein edustustehtäviin. Tein pikavisiitin Helsinkiin palaveroimaan uudistuneen Indiedays-porukan kanssa. Täytyy sanoa, että vaikka väki vaihtuu, meininki on edelleen ihan mahtava!

Voin tunnustaa myös sen, että tykästyin tuohon sunnuntaiseen palaveriasuuni sen verran paljon, että menin käytännöllisesti katsoen samassa kombossa töihin myös maanantaina. Eihän se mitään haittaa, vaikka joskus käyttäisi samoja vaatteita kahtena päivänä peräkkäin? Eihän? Ei kerrota kellekään!

Paidan ihanan printin kaikki värisävyt eivät oikein suostu tallentumaan kuviin, mutta jostain käsittämättömästä syystä tuo tuntui heti kovin omalta. Siis vaikka normaalisti tykkään pääasiassa yksivärisistä ja mieluiten aika harmaa-musta-valkoinen -skaalassa kulkevista asuista. Ehkä se on se hyväilevä silkin tuntu iholla, joka hämärtää kaiken arvostelukyvyn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • silkkipaita, Matthew Williamson for Lindex
  • hame, H&M
  • takki, Acne
  • laukku, Marc by Marc Jacobs
  • kengät, Vagabond


Comments are closed.