Huipulla tuulee

sunnuntai 06. lokakuun 2013

Aikas päivän asu -painotteisia postauksia tässä viime aikoina. Tässä nyt kuitenkin vielä asu, jossa juhlin Lindexin Matthew Williamson -malliston lanseeraustapahtumassa. Ensin ajattelin, että en viitsi julkaista kuvia ollenkaan, sillä mereltä tuuli aikas navakasti ja ”kampaukseni” on koomisesti sotkussa. Vähän tuli kyllä sanomista Peetulle, että tuollaisesta olisi voinut kyllä huomauttaa… Haha!

Tykkään kuitenkin kovasti tuosta klassisesta villakotelomekosta, jonka Peetu hankki aikoinaan Americanassa työskennellessään. Eikä noita Filippa K:n karvanilkkureitakaan ole mitenkään liian usein tullut täällä esiteltyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • mekko (Peetun), 2nd hand/Americana
  • rotsi, Acne
  • kengät, Filippa K
  • laukku, Marc by Marc Jacobs
  • sormus, Ideakoru (saatu blogin kautta)
  • kaulakoru, MQ

 


2 Responses to “Huipulla tuulee”

  1. Avatar JonnaH. sanoo:

    EI tossa tukassa mitään vikaa ole! Ihana asu!