Kynähamepäivän mietteitä

keskiviikko 30. lokakuun 2013

Tänään olen miettinyt mm. sitä, miten ihanaa onkaan, kun tulee joulu. Tykkään joulunalusajasta – kynttilän valosta glögintuoksusta ja siitä, että kotikulmat muuttuvat kimmeltäväksi satumaaksi, kun kaikki (and I mean kaikki) koristelevat parvekkeenkaiteensa jouluvaloilla. (Note to self: muista ostaa uudet valot parvekkeelle!). Tykkään myös kaikista joulujuhlakutsuista, firman pikkujouluista (teema: ROCK… mitä ihmettä laitan päälleni??) ja muista kissanristiäisitä, jotka pidetään sen varsinaisen juhlapyhän varjolla.

Juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä, että yksi suurimpia syitä kiihkeään joulun odotukseen on se, että saa taas pitkästä aikaa loikoilla hyvällä omallatunnolla iltaan asti pyjamassa kirja kourassa tai lempparisarjoja tölläten. Tiedän, että olen aivan itse kiireeni valinnut, enkä siis sikäli valita, mutta ei se silti estä sitä, etteikö välillä kaipaa aikatauluttomuutta ja luovaa joutilaisuutta.

Lisäksi oma rakas Tampereen-posseni on tulossa muutaman päivän Tukholman reissulle välipäivien aikaan! Se Lontoon reissu, josta oli hiukan puhetta, päätettiin siirtää keväämmälle, kun on vähän lämpimämmät kelit.

Kovin jouluiselta täällä ei kuitenkaan vielä näytä – päinvastoin – vuodenaikaan nähden älyttömän lämpimät kelit vain jatkuvat. Jopa tuuli tuntuu keväisen pehmeältä eikä syksyisen kirpeältä ja pistävältä. Pukeutumisen kannalta tuo on tietty ihan mukavaa. Nahkatakkikelit on jatkunut harvinaisen pitkään tänä syksynä. Ehtiihän sitä lumisohjossa kahlata vielä vähän myöhemminkin.

Muuten päivän asuna toimi vanha kynähameeni, jonka kanssa olen nyt vihdoin oppinut tulemaan toimeen. Vähän korkoa kantapään alle ja riittävän pelkistetty yläosa tekee yhdistelmästä ainakin omaan silmääni tasapainoisemman kuin esmes matalien kenkien tai kauluspaidan kanssa. Glitteriltä saadut korvikset tuovat sentään vähän blin-blingiä mukaan kuvioihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • hame, frk
  • neulepaita, Sand
  • takki, Acne
  • kengät, H&M
  • korvikset, Glitter


2 Responses to “Kynähamepäivän mietteitä”

  1. Avatar jeannette sanoo:

    you have a very cool style. Shoes! <3

    http://jeannetttee.blogspot.com/