ToDo -lista uusiksi

torstai 31. lokakuun 2013

Iltapuhteiksi oli varattu blogihomma poikineen. Kuitenkin kävi niin, että ilta vierähti Peetun kanssa hölpötellessä aivan mielettömän ihanan, valkosipulipaahdetun kurpitsan ympärille kehitetyn sadonkorjuusalaatin ääressä. Ja sitten se ihana pieni karvainen otus vaati jahtaamisleikkeihin, hiirenheittohommiin ja muihin supertärkeisiin juttuihin.

Elikkä palataan verenhimoisiin Halloween-kynsiin ja timangikauluksiin heti huomenissa. Nyt pitää heitellä vielä vähän hiirtä kissalle ja sitten siirtyä peiton  alle ja tanakasti unten maille.

Kissa vs. netti Oatmeal 1 Kissa vs. netti Oatmeal 2 Kissa vs. netti Oatmeal 3 Kissa vs. netti Oatmeal 4 Kissa vs. netti Oatmeal 5 Kissa vs. netti Oatmeal 6 Kissa vs. netti Oatmeal 7 Kissa vs. netti Oatmeal 8 Kissa vs. netti Oatmeal 9 Kissa vs. netti Oatmeal 10 Kissa vs. netti Oatmeal 11 Kissa vs. netti Oatmeal 12 Kissa vs. netti Oatmeal 13 Kissa vs. netti Oatmeal 14 Kissa vs. netti Oatmeal 15 Kissa vs. netti Oatmeal 16 Kissa vs. netti Oatmeal 17 Kissa vs. netti Oatmeal 18 Kissa vs. netti Oatmeal 19 Kissa vs. netti Oatmeal 20

 

Kuvista en ole kysynyt lupaa, mutta lähde on The Oatmeal. En suosittele klikkaamaan linkkiä, sillä sisältö on niin hauskaa ja fiksulla tavalla koukuttavaa, että lopputyöpäivästä/yöunista ei tule enää yhtään mitään. Itse luin tyyliin koko sivuston alusta loppuun, kun päädyin ekan kerran Oatmealiin.


Kirjoittanut Minttu KLO 23:09 Kommentit pois päältä artikkelissa ToDo -lista uusiksi

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Lifestyle Oma elämä

 

Comments are closed.