Isabel Marant pour H&M -ostoslista

torstai 07. marraskuun 2013

Odotettu ja himoittu H&M:n Isabel Marant -mallisto lanseerataan (ja myydään todennäköisesti loppuun) ensi viikon torstaina. Ainakin blogosfäärin hyrinästä päätellen tästä yhteistyömallistosta on tulossa yksi historian ehdottomasti suosituimpia. Siksi – ja muutenkin – on hyvä miettiä tarkasti etukäteen, mitä ihanuuksia sitä haluaa kaapata itselleen.

HM Isabel Marant 1

Mintun ostoslistan ykkösenä keikkuu järkyttävän ihanat hapsubootsit. Ehkä yksi syy siihen, että nämä olisi niinku ihan pakko saada, on se, että puoli blogosfääriä hypettää ko. bootsien perään. Eikä se tosiasia, että nuo ovat lähes yks-yhteen Isabel Marantin varsinaisen malliston hapsubootsien kanssa, tee kenkiä yhtään sen vähemmän haluttavaksi.

Lähinnä tässä olen nyt miettinyt kahta asiaa. Toinen on se, että tuleeko ko. hapsubootsi-ihanuudet vastaan jokaisessa kadunkulmassa, koska ne on niin himoitut? (vastaus: ei tule, koska ei niitä edes valmisteta niin paljon – eikä koskaan aikaisemminkaan ole käynyt niin. Siis hyvä, jos olen nähnyt livenä niitä MMM-yhteistyömalliston pleksipohjaisia kenkiä. Ja niitä oli kuiteskin saappaat, nilkkurit ja avokkaat ainakin parissa eri värissä).

Toinenkin asia, mitä olen miettinyt on se, että nuo varmaankin kyllä vaatisi kaverikseen sellaiset – you know – ruipelokintut. Löysävartiset nilkkurit eivät voi olla edulliset tällaisten… krhm… urheilullisten pohkeitten kanssa.

Hapsunilkkurit on luku sinänsä – ja varsinaista päätöstä niiden suhteen en ole tehnyt. Pakko saada -osastoon ostoslistalle on päätynyt kaksi asiaa.

HM Isabel Marant 2

Silkkinen drapeerattu puolihame on niin kaunis ja monikäyttöisen oloinen, että tuo on ihan pakko saada. Rrrakastan ohuen sifonkimaisen silkin printtiä ja voin niin kuvitella, miten tämä tulee olemaan yksi tärkeimpiä toimistopukeutumispalapelini kulmapaloja. Shaalikauluksellinen jakku  päätyi ”pakko saada” -listalle, kun hoksasin, että haaveideni täydellisestä garderobista puuttuu totaalisesti vähän juhlavampi jakku.

HM Isabel Marant 3

Pakko saada -listan b-osan muodostavat kauniit hapsuiset korvikset ja – hör och häpna – valkoiset koristebrodeeratut housut/farkut. Korviksien himotusta tarvitsee tuskin selittää. Oikeastaan nuo ei ole kovinkaan kummoiset teoriassa, joten voisihan ne hankkia ilman Isabel Marant pour H&M -leimaa. Mutta toisaalta en kuitenkaan jaksa haravoida kaikenmaailman asoksia niin tarkkaan, että voisin ehkä säästää 5 euroa noiden hankinnassa. Ja tuollaisesta metallihapsutyylistä tykkään kyllä kovasti.

Valkoisten farkkujen pakkomiellettä on pikkuisen vaikeampi ymmärtää. Selitykseksi voin kertoa, että siitä lähtien, kun hankin Acnen vaalean ihanan neuleen, olen himoinnut neuleen pariksi valkoisia farkkuja. Eihän niiden nyt välttämättä tarvise olla juuri tästä yhteistyömallistosta, mutta toisaalta miksi ei?

Best runner ups:

HM Isabel Marant 4

Jos olisi käytössä kaikki maailman rahat (tai edes aavistuksen rennompi budjetti) ostaisin ehdottomasti malliston supermakean bf-bleiserin ja superkauniin helmikirjaillun vetoketjujakun. Nyt todennäköisesti joudun budjettisyistä jättämään nämä väliin, mutta kaikille teille, joilla on garderobissa hyvien jakkujen mentäviä aukkoja: kannattaa testata näitä kahta!

Asioita, joita kaikki haluavat, mutta minä en:

HM Isabel Marant 5

Hapsuinen villapaita on tavallaan aivan hillittömän hurmaava. Jotenkin kuitenkin koen, että tuo olisi vähän too much itselleni juuri nyt. Privaatisti sille tuskin olisi tarpeeksi käyttöä, vietänhän about 96,5 % yksityisestä ajastani pukeutuneena tyylikkäästi kotiverkkareihin. Toimistolle 100 % villaa oleva upea hapsupaita olisi varmasti aivan loistava teoriassa, mutta käytännössä yritän ehkä nykyisessä asemassani korostaa aavistuksen vähemmän persoonani rönsyilevää ja räiskyvää puolta – ja siksi tulee valittua vähän vähemmän tilaa vieviä vaatteita töihin.

Paras ja salaisin vinkkini:

HM Isabel Marant 6

Isabel Marant pour H&M -mallisto käsittää myös tytöt ja pojat. (Onko ehkä eka kerta evö?).  Poikien puolelta löytyy aivan hillittömän makeat tennarit – kokoja 39 asti.

Tyttöjen puolelta ajattelin testata pariakin juttua.

HM Isabel Marant 7

Minimalisti-ystäväni saavat varmasti kohtauksen, mutta olen vilpittömästi sitä mieltä, että tyttöjen malliston Smile-college on paljon hienompi kuin aikuisten malliston perus-harmaa. Toivon todellakin, että koko 170 cm sopii! Tyttöjen mallistoon kuuluu myös muutamia tosi kivoja koruja. Tuon rannekoruparin haluaisin todella mielelläni talvi-asujani piristämään. Rannekorun pituus on noin 16 cm, joten normi-kapearanteiselle tuo käy ihan hyvin.

Kantsii tsekata lastenmallistoja myös muuten.

HM Isabel Marant 8

Nyt jo pari sesonkia trendikärjessä viihtyneet city-college-pökät ovat saaneet omat versionsa kaikissa Isabel Marantin H&M -alamallistoissa. Tässä vasemmalla naisten malliston pökät ja oikealla poikien malliston vastaavat. Tiedän, että trendiaallon huipulla surffaaville on tosi olennaista, että fashion-collegepökien lahkeensuissa on kunnon resorit. Me vähän laimeammin vaatimuksiin suhtautuvat voisimme olla kovastikin tyytyväisiä poikien malliston 170 cm -kokoon…

Kuvat: Isabel Marant pour H&M


2 Responses to “Isabel Marant pour H&M -ostoslista”

  1. Avatar PauMau sanoo:

    No kiva kuulla etten ole ainoa, joka aina välillä vierailee lasten vaateosastolla ihan tosi tarkoituksella ;)