Isabel Marant pour H&M VIP-shopping

torstai 14. marraskuun 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä oli tänään kunnia päästä Peetun kanssa VIP-shoppailemaan H&M:n huomisaamuna lanseerattavaa Isabel Marant -yhteistyömallistoa. Tässä pari kuumaa vinkkiä huomisia ostoksia varten liittyen mm. kokoihin etc.

Oli ihan mahtavan hienoa päästä pienellä varaslähdöllä ostoksille – etenkin, kun meillä kummallakaan ei olisi mitään mahiksia päästä jonottelemaan huomisaamuna. Karkki olisi toki ollut myöskin tervetullut, mutta ahkeralla opiskelijaneidolla oli jotkut asianajotoimisto-cocktailsit, jotka ajoivat tärkeyjärjestyksessä ymmärrettävästi tämän häppeningin ohi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekana jonossa!! Haha! Peetu tuli jonoon suoraan töistä ja onnistui jumittamaan jonon ykköspaikan. Niin siistiä – vaikka se kyllä käytännössä tarkoitti sitä, että sitkeä neito ehti olla jonossa reilut puolitoistatuntia. No, en kyllä minäkään oikeastaan etuillut ketään, kun saavuin mäkkärihamppareitten kanssa jonoon noin 20 min Peetua myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIP-shoppailu-iltaa rakennellaan. Tähän tuli virallinen valokuvaus-/sponsoriseinä. En kyllä nähnyt, että kenelläkään olisi ollut aikaa jäädä seinustalle kuvattavaksi. Poikkeuksellista ja virkistävää. Mutta ai että, että jäi vaivaamaan nuo paljettipöksyt. En yleensä ole mikään kokofasisti, mutta noitten kohdalla tuli sellainen emmäänykaioikeenvoi -olo. Mutta ei tuo H&M:n paljettihousuihminenkään mikään size 00 ole – ja ihan hemmetin hyvältähän ne näyttää…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No nyt ollaan oltu jonossa about tunti ja alkaa jo vähän tulla vilu. Tässä vaiheessa myös mietin, että taidan olla superjärkevä ihminen ja äiti, kun heti ensimmäisenä flunssasta toivuttuani ryntään tällaiseen härdelliin. Mutta first things first ja a man’s gotta do, what a...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enää viisi minuuttia. Jonoa on jo kertynyt kiitettävät puoli kilsaa ja ovimies toistaa noin sadannen kerran, että kun hän avaa köyden, me emme saa juosta. Ilmassa on vähintäänkin keskisuuren maakuntaurheilujuhlan tuntua!

Isabel Marant pour HM VIP Shopping 6

Teimme tiukan suunnitelman. Kolme asiaa, jotka halusimme ostaa (tyttöjen Smile-college, smokki-jakku, korvikset) kaapataan kainaloon ensimmäisenä. Seuraavaksi metsästetään ”olisi kiva” -listalaiset (avokkaat, pellava-t, päällystakki ja se hörselöhame) ja vasta sitten käydään nappaamassa lasilliset samppanjaa ja aletaan sovitella saalista.

Isabel Marant pour HM VIP Shopping 7

Kyllä, olisin hankkinut about puolet mallistosta vähintään, jos siihen olisi taloudellinen liikkumavara. Mutta ihan mielettömän siistiä, että näitä yhteistyömallistoja ylipäätään on. Pääseepähän ainakin vähän maistelemaan catwalk-tyylejä ihan sinänsä kohtuuhinnalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomisiin taistoihin tähtääville tiedoksi:

 • Koot ovat varsin suuret. Tyttöjen koko 170 matsaa helposti normaalia naisten M-kokoa ja itse otin esmes tuosta smokkijakusta kaksi kokoa normaalia omaa kokoani pienemmän, samoin päällystakista paras oli kaksi kokoa pienempi.
 • Poikkeus edelliseen on ilmeisesti kultainen pikkumekko. En sitä sovittanut, mutta se on sivukorvalla kuultuna ilmeisestikin varsin ”suora” – eli kurvikkaalle paras olisi kokoa tai kahta isompi mekko.

Isabel Marant pour HM VIP Shopping 9

Kengät hävisivät alta aikayksikön kaikilta osastoilta. Eli ei vain naisten hapsubootsit vaan myös lasten tennarit ja miestenmalliston nilkkurit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes – I <3 these earrings! Onneksi nuo on sen verran hillityt, että koko maailma ei ehdi kyllästyyn, kun överikäytän niitä seuraavat sata-aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanat ranskalaishenkiset tarjoilut: macaronseja ja samppanjaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tungos oli oikeastaan ihan siedettävä – enkä katkaissut yhtään kynttä – enkä saanut yhtään mustelmaa – joten aika ihmeen siisti VIP-shoppailutapahtuma näissä merkeissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pari asiaa jäi vielä metsästettäväksi huomiseen online-shoppailun avautumiseen. Yksi punaprinttinen college-paita Peetulle, valkoiset farkut Mintulle (joo! Ne on mun mielestä hienot!) ja jotain asusteita jäi vielä vähän vaivaamaan.

Mutta toisaalta – näihinkin ollaan jo tosi tyytyväisiä ja oli ihan mahtavaa päästä näin etukäteen jo ostoksille. Tarkempia esittelyitä ostoksista tulee, kunhan päästään kameran ja päivänvalon kanssa samoille sijoille.

Huomenna kannattaa pitää mielessä, että kaavoitus on aika ”suora” ja mitoitus suht suuri – muuten oikeastaan ihan kaikki oli kyllä paljon kivemman näköisiä livenä kuin kuvissa!


6 Responses to “Isabel Marant pour H&M VIP-shopping”

 1. hako sanoo:

  Jes, kiitos vinkeistä. :) Olin ajatellut tuota lasten osaston bleiseriä koossa 170, mutta tämän perusteella mun kannattaa sihdata kokoa pienempään.

 2. Murkinamasu sanoo:

  Olemme varmaan melko saman kokoisia, joten voisitko auttaa ja kertoa, minkä koon olisit ottanut tuota villakankaisesta päällystakista, joka on päälläsi kuvassa, jossa kädessäsi on skumppalasi. En pääse paikalle jalkaleikkauksen jälkeen, joten tunnin päästä netissä alkava myynti on ainoa vaihtoehtoni. Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastata! :)

  • Minttu sanoo:

   Voi sorry – en ole ehtinyt vastata aikaisemmin (kun on näitä oikeita töitä häiritsemässä… :D)!! Kuvassa päälläni on päällystakista koko 38. Se oli mukavasti reilun tuntuinen. Jos olisin ostanut tuon, olisin varmasti päätynyt joko kokoon 36 tai sitten 38:iin.

   Toivottavasti ehdit saamaan ihanan takin itsellesi!! Ja pikaista paranemista jalkaleikkauksesta!

 3. Marjukka sanoo:

  No tätä minä sanon suunnitelmalliseksi shoppailuksi! Ihana hyväntuulen postaus! Aika mahtavia täsmäiskuja olitte tehneet. Ensin työt, sitten skumppa! Tuo smokkitakki on tosi kaunis, samoin tykkän eka kuvan bleiseristä.

  • Minttu sanoo:

   Oltiin tosiaan ansaittu skumpat, kun ensin tehtiin ahkerana ”työt”! Hihi!