Inspiration Blog Awards -asu

tiistai 19. marraskuun 2013

Inspiration Gala kuva 1

Nyt Inspiration Blog Awards gaalan kuvaseinäkuvat on vihdoin julkaistu! Kaikki kuvat voi käydä tutkailemassa täältä: Katso kuvat Inspiration Blog Awards -juhlasta. Itse keskityn esittelemään vain omaa asuani ja lisäksi muutama muu, joista tykkäsin ihan erityisesti. :D

Parhaiten asuni näkyy tässä ekassa kuvassa, jossa pääsin ikuistettavaksi ihanan ihanan Stellan kainaloon. Stella on aivan järkyttävän hottis huippukorkeissa otk-buutseissaan, nudessa asussa ja suloisessa surffitukassaan. Omassa asussani tykkään eniten siitä, miten Kalevalalta lainaan saadut Hämäläiset juhlakäädyt rimmaavat Filippa K:n karvanilkkureitten kanssa ja tietty tuosta Diana von Furstenbergin mekosta. Mekkoa oli nyt tällä kertaa ihan pakko vähän rokintaa Acnen elämää nähneen nahkarotsin avulla…

Inspiration Gala kuva 2

Oli nyt pakko laittaa tämäkin kuva tänne, vaikka meikäläisen naama onkin jotenkin kummasti levinnyt pitkin (tuplana näkyvää) kaulaa. Ei sitä ihan joka pääse kuvaan näin mahtavien naisten kanssa! Business Womanin asu höyhenhörselöisine vyötäröineen on aivan mielettömän chic, samoin Karlan flapper-henkinen samppanjan värinen mekko. Dahlia oli niin hienona, että ensin en edes ollut tunnistaa ja Marjukan nuden värisin asustein stailattu Filippa K:n mekko sopi kantajalleen aivan täydellisesti. Ja aika kivasti rimmaa tuon ylläolevan naisjoukon värisävytkin keskenään!

Inspiration Gala kuva 3

Illan upein pari oli ehdottomasti Nata ja Saara!

Inspiration Gala kuva 4

Vaikka kyllä Rilla ja gorilla pistivät aikas hyvin kampoihin tuolle edelliselle pariskunnalle. Rillan Vivienne Westwood oli mielestäni yksi koko illan ehdottomasti kauneimpia mekkoja ja koko kokonaisuus muutenkin tosi viehättävä.

Inspiration Gala kuva 6

Ja jos nyt ihanista mekoista alettiin, niin täytyy sanoa, että Indiedays-tiimin 2OR+ByYATit olivat kyllä aivan mielettömän hienoja jokaikinen!!

Kuvat: Pauli Siuruainen/Olympus


Comments are closed.