Shoppailuvinkkejä Tukholmaan

keskiviikko 27. marraskuun 2013

Monet bränditkin näköjään hokasivat, että täällä oli maanantaina palkkapäivä – sen verran useat pitävät ystävämyyntejä juuri nyt. Tässä koottuna kuumimmat vinkit. Jotkut sample salet päättyvät jo tänään, mutta nopeimmat ehtii kuitenkin poikkeamaan. Positiivista on se, että kaikissa luvataan uutta kampetta myyntiin jokaisena päivänä – eli tänäänkin päättyvistä voi vielä tehdä löytöjä.

Ljung sample sale

Ljung sample saleen kandee rynniä, mikäli linjakas urbaani miestenvaatetus kiinnostaa. Löytyy täältä.

Selected Brands sample sale

Selected Brands sample sale on yleensä yksi parhaimmista! Tosi hyvät hinnat ja paljon A-luokan kampetta. Erityisesti kaikki naiset, joilla on 37 kokoiset jalat: jumalaisia Paul Smith -kenkiä laaja valikoima ihan sikahalvalla! Löytyy osoitteesta Sveavägen 10.

Stylein sample sale

Stylein sample sale löytyy heidän yhdistetyn showroom/putiikki/työpaja -kiintopisteen takahuoneesta Söderiltä. Meininki on yleensä melko hikinen (ei sovituskoppeja esmes…), vanhempien mallistojen hinnat mukavan alhaiset ja uudemmistakin sopii pikkuisen tyylikkäästi tinkaista.

Carin Wester sample sale

Carin Wester sample sale on avoinna vielä tänään klo 20 asti. Hinnat ovat kuulemma vähintään 60 % – 70 % alennettu. Ystis järkätään So Stockholm Galleriassa Kungsträdgårdenissa.


Comments are closed.