Winter whites

keskiviikko 27. marraskuun 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime maanantaisella shoppailukierroksella poikettiin Peetun kanssa myös H&M:llä. Oli hassua huomata, että Isabel Marant -mallistoa oli vielä aika paljon jäljellä. Eniten tietty varsin vaikeakäyttöisiä – ja siihen nähden melkoisen tyyriitä – paljettipöksyjä ja sitä superkaunista (mutta aikas hintavaa…) helmikirjailtua urbaanisetnistä jakkua. Nahkahousuja näytti myös roikkuvan tangolla jonkin verran, mutta ehdottomasti eniten oli jäljellä malliston valkoisia farkkuja.

Olen siis näköjään tismalleen eri linjoilla muun maailman kanssa, sillä minusta nuo ovat kyllä ehkä maailmanhistorian mahtavimmat valkoiset farkut. Me likes very muchos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole varsinaisesti mikään ”valkoiset farkut” -ihmistyyppi. (Niitäkin on, joiden garderobista pitää löytyä valkoiset farkut yhtä varmasti kuin mustatkin…). Siitä lähtien, kun hankin tuon valko-pellava -meleeratun Acnen puuvillaneuleen, olen kuitenkin himoinnut juuri kyseistä vaatekappaletta neuleen kaveriksi.

Ja täytyy nyt vielä oikein rehvastella, että mielestäni nuo Marant-malliston farkut sivubrodeerauksineen rimmaa neulekaunokaisen kanssa aivan mahtavasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin raamittaa haaleaa valkoisuutta mustilla yksityiskohdilla, joten Filippa K:n musta kauluspaita ja jämäkät maihinnousukengät pääsivät duuniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • neulepaita, Acne
  • kauluspaita, Filippa K
  • farkut, Isabel Marant pour H&M
  • kengät, Dr. Martens


2 Responses to “Winter whites”

  1. Avatar Jade sanoo:

    Asun värit sopivat sinulle tosi hyvin. Asuinpaikkakunnallani ei juurikaan näy valkoisia housuja talvella, mutta taidan salaa kopioida tämän väriyhdistelmän omaan käyttööni… Kiitos inspiraatiosta!