Créme de la créme

perjantai 29. marraskuun 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thanksgivingin jälkeistä perjantaita kutsutaan kuulemma nimellä ”Black Friday”. Peetun mukaan nimitys ei mitenkään viittaa mahdollisiin edellisillan kalkkunanautintojen aiheuttamiin morkkiksiin vaan ihan raa’asti kaupalliseen supershoppailukamikaze-hetkeen. No, jos taivutetaan hiukan Go 4 it vol. 2 -henkeen tuota mustan perjantain ajatusta, voidaan kai ajatella, että tämän päivän asuni oli pääosin sävytetty teeman mukaan.

Muuten ei kyllä ollut mitenkään mustat fiilikset – päinvastoin. Töissä oli kiva ja yllättävänkin paljon positiivista energiaa sisältänyt päivä. Perjantain ilta tarjoaa hiukan nostalgisromanttisesti finnevetoa Suomi-instituutissa. (Olen mummo. Tiedetään.) Tätä kirjoittaessani en vielä tiedä, ketkä tulee valituksi vuoden ruotsinsuomalaisiksi, mutta tottapuhuen odotan tällä kertaa eniten itse ohjelmaa, josta vastaa gaalabändi Eskilstuna Boys (Hannu Kiviaho/Fatboy, Heikki Kiviaho/Sator, Harri Mänty/ex-Kent) ja solisti Markus Fagervall. Ruotsinsuomalaiset 2013 gaalassa soi elokuvamusiikki Mika Ronkaisen elokuvasta ”Laulu koti-ikävästä”. Suureksi harmikseni en ole onnistunut edelleenkään näkemään tuota loistavaksi kehuttua dokumenttia. Toivottavasti se on tänään illalla myynnissä DVD:nä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neulepaita on ihan uusi hankinta Lindexistä. Poikkesin ostamaan parit sukkikset tässä muutama päivä sitten ja kassan vierestä bongasin tuon. Ensin en kiinnittänyt siihen mitään huomiota, sen verran kyllästynyt olen kaikkiin halpoihin polyesterivirityksiin. Kassajono mateli kuitenkin sen verran rauhallisesti, että ehdin hyvin tarkistaan paidan materiaalit. Yllätyksekseni neule on pääosin puuvillaa, villaa ja viskoosia, keinokuituja on vain about 25 %, elikkä ostettavahan tuo oli!

Himpun pariisilaishenkinen neulepaita vaati kaverikseen korkoja, helmikorviksia ja valkoisia kauluksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • neule, Lindex
 • kauluspaita, Cheap Monday
 • housut, frk
 • nilkkurit, H&M
 • helmikorvikset, Snö of Sweden (vanhat!)


4 Responses to “Créme de la créme”

 1. Avatar Mona sanoo:

  Aivan ihana tuo paita!!:)

 2. Avatar PauMau sanoo:

  Musta-valkoisena ei voi mennä metsään, ihana asu! Luonnollisesti maanantaina jatkat Black Fridayn hengessä ja valitset päivän teemaksi Cyber Monday ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitoksia PauMau! Kävisköhän Cyber Monday -teemaan ihan vaan netistä tilatut vetimet?? :)