Parasta nettishoppailua!

sunnuntai 01. joulukuu 2013

Aina voi oppia uutta! Huomasin tuon jälleen kerran, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Ostohyvitys.fi:n kampanjaan, jossa tarkoitus oli testata uutta Ostohyvitys.fi -palvelua.

Teen aika paljon ostoksia eri nettikaupoista. Olen laiska ravaamaan kaupoissa, kun olen oikeasti ostamassa jotain. Kaupungilla kiertely on mukavaa, kun ei ole mitään erityistä agendaa, mutta muuten tykkään siitä, että voin klikata kotiin sovitettavaksi vaatteet nopeasti ja tehokkaasti. Matkojen, majoitusten etc. kohdalla en edes muista, milloin olisin tehnyt hankinnan muuten kuin netissä.

Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua Ostohyvitys.fi -palveluun, oli kieltämättä aikasmoisen skeptinen aluksi. Siis oikeasti – miten sitä muka voisi saada tilille rahaa siitä syystä, että shoppailee? Sitten tajusin, että eihän tämä ole sen kummallisempi juttu kuin kauppojen kanta-asiakasohjelmien bonus-shekit. Sillä erotuksella, että Ostohyvitys.fi:stä löytyy ziljoona eri putiikkia!!

Ostohyvitys 2

Tarkemmin sanottuna nettikauppoja ja -palveluja on Ostohyvityksessä yli 400 tällä hetkellä. Sekä suomalaiset peruskaupat Sokoksesta Prismaan, vanhat tutut Yves Rocherista AdLibrikseen ja ulkomaiset suuruudet Asos.comista Brandokseen löytyvät Ostohyvityksen valikoimista. (tsekkaa kaikki putiikit täältä)

Itse tein testishoppailuni Nelly.comissa, koska halusin vihdoin kotiuttaa himoamani See by Chloén villajersey-mekon. Mutta palvelu sopii niillekin, jotka eivät muotiblogityylistä vaatenettishoppailua harrastaisikaan. Valikoimaa riittää tietotekniikkajutuista matkailuun ja kosmetiikasta esmes piilareihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palautettavan bonuksen määrä ilmoitetaan sivustolla selkeästi. Itse sain Nelly.comista 11,5 % palautuksen (mikä kalliissa mekossa teki varsin kivan summan, 12,18 euroa!!), Hotels.comin 5 % on sekin ihan kiva palautus hotellimajoituksista,  Silmälasi-/piilarikauppa LensOn tarjoaa jo muutenkin edullisista hinnoistaan vielä 7,5 % palautuksen!

En laittanut linkkejä tuohon edelliseen kappaleeseen, vaikka tapanani on yleensä selkeuden nimissä linkittää aina, kun se on inhimillisesti mahdollista. Tällä kertaa syynä on, että rekisteröitymällä palveluun tämän kampanjayhteistyölinkin kautta saatte Ärräkoodin, jolla voi lunastaa Fazerin 200g suklaalevyn miltä tahansa R-Kioskilta Suomessa 31.1.2014 mennessä. Liittyminen Ostohyvitys.fi -palveluun ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään, joten tarjolla on aikas mainio diili!

Ostohyvitys 5

Rekisteröitymisen jälkeen oikeastaan ainoa tärkeä asia muistaa on se, että kun shoppailee, pitää nettikauppaan päätyä Ostohyvitys.fi sivustolla olevan linkin kautta. Linkki on selkeä vihreä nappula, jossa lukee, että siirry kauppiaan sivuille. Välissä ei pitäisi myöskään surffailla muualla eikä sulkea selainta, koska silloin Ostohyvityksessä ei tietenkään voida tietää, että olen käynyt shoppailemassa bonukset mielessä. (Tämä on ihan loogista, kun ajattelee, että olisi vaikka ostoksilla jossain S-ryhmän kaupassa, mutta ei kassalla hiiskuisi sanaakaan lompakossa lymyilevästä S-etukortista. Eihän sitä silloin niitä bonuksia saa, vaikka kuinka periaatteessa olisikin niihin oikeutettu. Ostohyvityksessä tuo hoituu linkin avulla).

Kävin siis ostamassa itselleni Nellystä himoitsemani mekon Ostohyvityksen linkin kautta eikä mennyt kuin muutama minuutti, kun sain meilitse tiedon bonuksestani! Jonkin ajan kuluttua saan bonukset selvänä käteisenä tililleni – eli tiedossa on ihan selvää kahisevaa – eikä mitään naurettavia alekuponkeja, jotka pitäisi käyttää jossain tietyssä kaupassa tietyn ajan kuluessa. Tosi huippu homma mielestäni! Pieni viive bonusten konkreettisessa maksamisessa on ihan luonnollinen – saattaisin esim. haluta palauttaa mekkoni, enkä silloin tietenkään ole oikeutettu saamaan bonusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulipas tästä nyt varsinainen kilometripostaus, mutta olin niin vakuuttunut itse Ostohyvitys.fi -palvelun toimivuudesta, että ajattelin teidänkin ilahtuvan selkeistä ohjeista. Ja nyt jos koskaan on täydellinen aika tienata tekemällä jouluostokset Ostohyvityksen kautta! 1000 ensimmäistä Go 4 it vol. 2 -yhteistyölinkin kautta liittynyttä saavat vielä 200 g Fazerin Sinisen suklaalevyn itselleen. Kannattaa siis liittyä heti!


2 Responses to “Parasta nettishoppailua!”

 1. Avatar Eva sanoo:

  Moi! :) millasella takilla siellä Tukholmassa pitää kulkea kun tuun viettämään pitkää viikonloppua to-ma? Entäs osaatko suositella jotakin joulukonserttia(vaikka kirkossa)?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Moimoi! Täällä on ollut vuodenaikaan nähden yllättävänkin lämmintä – jopa +10 astetta monena päivänä. Iltaisin ja aikaisin aamulla toki viileämpää. Loppuviikoksi kelit tietty ehtivät vielä muuttua. Mutta jos sama meininki jatkuu, kevyemmällä talvitakilla/paksulla välikausitakilla pärjäilee hyvin.

   Suurin osa joulukonserteista, jotka itse tiedän, on vasta seuraavana viikonloppuna. Lucia-viikonloppu kun on täällä se varsinainen kirkkokonserttipyhä! Tässä on linkki, josta voi katsella kiinnostavia menoja: http://www.kulturdirekt.se/