The only place you wanna be, is underneath my Christmas tree

tiistai 24. joulukuun 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjöstadin joulurauhaan kuuluu tällä hetkellä rosollin pilkkomista, enkelikellon kiillotusta ja tryffelien pyöritystä. Kohta lennähtää kalkkunaprojekti uuniin, Karkki ja Peetu lähtevät suomalaiselle kirkolle veteraanien joulujuhlaan lippuvahdiksi ja Minttu alkaa silittää pellavaisia lautasliinoja joulukattausta varten. Kynttilät valaisee sateenharmaata päivää, joulumieltä ei onneksi tarvitse houkutella.

Näistä tunnelmista lämpimät jouluntoivotukset kaikille Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoille! Ystäville ja suvulle suurkiitokset kaikista ihanista joulukorteista. Me ei nyt tänä(kään…) vuonna saatu edes elektronisia kortteja lähetettyä.

Joululahjaksi kaikille Peetun koostama pop-jazz-indie -henkinen joululaululista:

Peetun joululaulut

W/ <3

Karkki, Peetu, Sunshine the Cat & Minttu


6 Responses to “The only place you wanna be, is underneath my Christmas tree”

 1. Avatar Antti sanoo:

  Hyvää joulua teille kaikille, myös meidän koiriltamme, jotka eivät tänä vuonna saaneet kuusta sisään, joten kuva on vuosien takaa… itse asiassa näköjään vuodelta, jolloin olimme muuttaneet edelliseen asuntoomme ja hankkineet koiran… http://www.flickr.com/photos/67216383@N00/332631868/

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihana kuva! Ei meilläkään joka joulu ole ollut kuusta, mutta kyllä kissa on ollut siitä kovin tohkeissaan. :D

 2. Avatar tiitu sanoo:

  Hyvää joulua teille sinne..pukki on jo täällä käynyt ja kinkut on nassuteltu ja kohta päästään viettämään iltaa ihanan Fannyn ja Alexsanderin seurassa..

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oi! Fanny ja Alexander on niin upea joulufilmi! Ihanaa joulunajan jatkoa sullekin Tiitu!

 3. Avatar Erika sanoo:

  Hyvää Joulua !!! …vähän viime tippaan jäi, mutta parempi myöhään kuin ei…kuulun vakkarilukioihisi, mutta aniharvoin kommentoin mitään, mutta nyt sentään terkkuja ! Tykkään elämänmakuisesta ja aikuisesta blogistasi.

  Terveisin Erika

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Erika ihan hurjasti! Tosi upea kuulla, että tykkäät blogistani! Ihanaa joulunajan jatkoa!