Eleganssia Uuden vuoden juhliin

lauantai 28. joulukuun 2013

Vuoden vaihtumiseen ja siihen liittyviin juhlallisuuksiin on vielä muutama päivä. Fiksu kuitenkin testaa asunsa etukäteen – etenkin, jos sattuu emännöimään keskimääräistä suurempia kutsuja. Todella helposti käy nimittäin niin, että valmistelut venähtävät ja juhlien järjestäjälle jää nanominimaalisesti aikaa hypätä pois siivooja/kokki/festfixare -lookista glamouria tihkuvaan ilta-asuun.

On siis hyvä, jos asu on mietitty ja testattu etukäteen, kampaus kokeiltu, testimeikki tehty – ja kaikki hyväksi havaittu. Silloin voi rentoutua rauhassa juhlavalmistelujen kanssa eikä omaan kaunistautumiseen tarvitse varata turhaa nääs-nääs -marginaalia.

Peetu on järkkäämässä yhdessä kaverinsa Dunin kanssa isoja Uuden vuoden -bileitä. Mekko on ollut hakusessa jo siitä lähtien, kun juhlasuunnitelmat varmistuivat. Monta ihanaa (ja monta tosi-tosi kallista) mekkoa on ollut kiikarissa, mutta sitten lopulta Nelly.comista löytyi aivan täydellinen kukallinen juhlamekko todella edullisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetu halusi löytää nimenomaan kukallisen mekon, jonka kanssa voisi käyttää ihania Rizzon kiiltonahkaisia pinkkejä avokkaita. Mekon mallilla ei niin ollut väliä, mutta omasta mielestäni tällainen hiukan 50-lukuinen ”prom dress” -tyyli sopii neidolle aivan täydellisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikin jujuna on hiukeat mustalla ja hopeaglitterillä rajausvärillä toteutetut kissarajaukset. Komeuden kruunaa elegantit irtoripset. Uutena vuotena, jos koska on irtoripset aivan paikallaan. Muuten meikki on luonnollinen ja neutraali.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uuden vuoden look on nyt siis testattu ja hyväksi havaittu. Nyt Peetu voi keskittyä virittelemään cocktail-palleroisia lähes ensimmäisten vieraitten tuloon asti.

Minttu on sen sijaan menossa ”valmiiseen pöytään” – eli valmistautumiseen voi käyttää vaikka koko aattopäivän… Tosin ensin pitäisi keksiä, että mitähän ihmettä sitä laittaisi päällensä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • mekko, Club L
 • kengät, Rizzo
 • kaulakoru, Glitter (saatu blogin kautta)
 • korvikset, Cecilie Melli (saatu blogin kautta)


10 Responses to “Eleganssia Uuden vuoden juhliin”

 1. Avatar Eva sanoo:

  Ihana mekko!

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Aivan ihana mekko! Mulla on yks samantyylinen pari vuotta sitten H&M:ltä ostettu :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 3. Avatar satugee sanoo:

  ihanat kengät. ihana mekko. ihana tyttö :-) ja ihanan aurinkoinen ilma. täällä on viimeiset päivät olleet niin hämäriä, että aamua ei illasta erota. kateeksi käy.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Täälläkin on kyllä välillä sadellut, mutta yllättävän kiltisti se aurinkokin aina välillä käy kurkistelemassa. :)

 4. Avatar liinu sanoo:

  aivan ihanat kengät!

  liinukallinen.blogspot.co.uk

 5. Avatar Annina sanoo:

  Todella hyvannakoinen mekko!