Kulttuuria ja shoppailua

maanantai 30. joulukuun 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En olisi voinut viettää 2013 -vuoden viimeisiä päiviä paremmin. Parhaimmat ystäväni saapuivat Tampereelta viettämään kolmen vuorokauden ”tyttöiltaa”. Ohjelmassa oli maailman parannusta, kikatusta, pojista puhumista, meikkaus-/ihonhoito-/hiustenlaitto-/treenausvinkkien vaihtoa, hyvää ruokaa, lisää hyvää ruokaa, kuplivia juomia, taidetta, shoppailua, vähän lisää shoppailua, tsemppausta, hyväksyntää, tulevaisuuden suunnitelmia ja lisää kikatusta.

Mintun shoppailusaalislistalta löytyy mm. Dagmarin sample salesta löytyneet mekko ja neule sekä alesta poninkarvaiset Pistolit. Peetu ei myöskään lähtenyt Dagmarilta tyhjin käsin, lisäksi tyttö osti COSin alesta niin kivan arkineulemekon, että olisi kyllä kelvannut äiskällekin. Onneksi saan kuulemma lainata. Kaksi samaa mekkoa yhdessä taloudessa olisi kuitenkin tuntunut vähän älyttömältä… Kuvatodisteet tulevat heti, kun olen taas päivänvalossa kuvausasemissa, mutta voin jo nyt kertoa, että olen niin tyytyväinen uusiin hankintoihini!

Huomenna on uuden vuoden aatto. Jotenkin hassua; tuntuu, että tämä vuosi on mennyt hurjan nopeasti. Toisaalta en muista milloin olisin ollut enemmän valmis vastaanottamaan uuden vuosiluvun tarjoaman teoreettisen uuden alun mahdollisuuden. 2013 on ollut aikamoista kyntämistä, useimmiten ihan omaa syytäni, ja nyt olen todella valmis kääntämään uuden sivun, ottamaan uuden, puhtaan kalenterin käyttöön.

Kuva Moderna Museetin Cindy Sherman -näyttelyn selfie -spotista. Kiitokset sille nimettömäksi jääneelle museotyöntekijälle, joka nappasi joukkiostamme kuvan.


4 Responses to “Kulttuuria ja shoppailua”

  1. Avatar Antti sanoo:

    Hieno kuva!

  2. Avatar tiitu sanoo:

    Hyvää uutta vuotta teille sinne,naisEnergiaa ;-)