Täydellisiä kulmakarvoja metsästämässä

perjantai 03. tammikuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin pitkään sitä mieltä, että kulmakarvojen huolittelu tarkoittaa lähinnä irtokarvojen poisnyppimistä. Kulmani ovat luonnostaan melko tummat ja ajattelin, että näytän tosi vihaiselta, jos lisään vähääkään väriä.

Pari-kolme vuotta sitten törmäsin jossain blogissa juttuun, jossa kirjoittaja kertoi koukkuuntuneensa täysin uuteen kulmakarvaväriinsä. Että ei oikeastaan kaivannut läheskään niin paljon muuten meikkiä, kauniisti muotoillut kulmat avasivat katsetta ja tekivät yleisilmeestä elegantin & pirteän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuolloin päätin opetella kulmien meikkaamisen ihan kunnolla.

Alunperin käytin harmaan-ruskeaa, melko pehmeää kynää (muistaakseni MaxFactor), sitten siirryin FACE:n kakkumaiseen, niinikään harmaanruskeaan kakkumaiseen kulmakarvaväriin ja nyt – nyt perheesemme on muuttanut aivan taivaallinen Too Faced Brow Envy -setti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palettiin kuuluu vaalea harmaanruskea ja tummanruskea kulmaväri, kiinnitysvaha ja korostusväri. Lisäksi sievästä paketista löytyy pinsetit (yllättävän hyvät, vaikka käytänkin normaalisti omia vanhojani), vino sivellin ja tosi kätsy pikkuinen pyörökierreharja kulmien oikomiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suloisen vetolaatikon kätköissä on vielä hyvän keskisävyinen harmahtavan ruskea kulmakynä sekä kolme kulmienmuotoilumallia. Siis ihan oikein, kulmienmuotoilumallia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Girl Next Door”, ”Glamour Queen” ja ”Femme Fatale” -nimisien muotoilumallien avulla olisi tarkoitus saada itselleen upeat ja muodokkaat kulmat. Idea on kai periaatteessa ihan hyvä, tai ainakin kiinnostava. Itse en ole kyllä saanut kertaakaan mallien avulla toteutettua mitään esittelykelpoista. Ehkä en vaan osaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paketin kannessa olevia ohjeita olen kyllä lueskellut tarkasti ja saanut hyvää osviittaa ihan ilman muotoilumallien käyttämistäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole oikein vieläkään varma, onko kynä vai kakkumainen kulmaväri paras. Onkin tosi huippua, että tuossa Too Faced -kitissä on molemmat niin voi vaihdella vähän tilanteen mukaan. Arkisin käytän kyllä yleensä kakkumaista väriä, koska kynästä tulee helposti omasta mielestäni vähän liiankin näyttävä lopputulos.

Niin ja tuo ihana kulmavärisetti on siis oikeastaan Peetun. Onneksi äiskä saa lainata… :)


10 Responses to “Täydellisiä kulmakarvoja metsästämässä”

 1. Avatar Sepä se sanoo:

  Tarkotat varmaan ripsienmuotoilumalleilla kulmakarvojenmuotoilumalleja ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ounou – taidan olla vähä loman tarpeessa!! Kiitos huomautuksesta, korjasin juttuunkin.. :)

 2. Avatar Kiinnostunut sanoo:

  Mistähän tuollaisen saisi ostettua? Ja paljonko mahtaa maksaa?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Peetu osti tuon nykyisen työpaikkansa henkilökunta-alella, mutta Asos.com näyttää myyvän samoja ainakin. Mulla näkyy vain kruunuhinnat, mutta jutun linkistä pääset varmaan tarkistamaan hinnan paikallisella valuutalla.

 3. Avatar PauMau sanoo:

  Mulla on myöskin tuollaisia kulmienmuotoilusabluunoita enkä myöskään ole saanut niistä minkänlaista hyötyä omien puskieni kanssa. Pitäisi kai olla toisen malliset kulmakarvat, jotta muotit sopisivat =D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ajattelin vielä yrittää, josko taas harjoitus tekisi metsurin… Mutta kiva setti tuo on ilman mallejakin. :)

 4. Avatar littleB sanoo:

  Oi, tollaista olis hauska kokeilla! Pakkaus on ihan supersuloinen <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tuote itsessään on ihan superhyvä – mutta täytyy tunnustaa, että itsekin hurmaannuin ihan ensimmäiseksi suloisesta pakkauksesta!

 5. Avatar Alisa sanoo:

  Mistä noita voi ostaa?