Ensimmäisen muotiviikkopäivän asu

maanantai 27. tammikuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään käynnistyi jälleen Mercedes Benz Fashion Week Stockholm täällä Tukholmassa. Esittelyvuorossa on syys-/talvi 2014/2015 -sesongin mallistot. Otin tosiaan oikein lomaa varsinaisista päivätöistäni, että pääsen nauttimaan esteettä fashion-hulinasta.

Line Up on tälläkin kertaa varsin vaikuttava. Tämän päivän ohjelmassa on ollut mm. Whyred, Busnel, Back, Hunkydory, Carin Wester ja J.Lindeberg. Tietty aina tuntuu siltä, että jotain puuttuu – tällä kertaa esmes The Local Firm tai Hope ei ole mukana ollenkaan. Mutta tosiaan – en missään nimessä valita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisen muotiviikkopäivän asu on tarkoituksella aika mukava mataline kenkineen. Nyt on nimittäin ensimmäistä kertaa niin, että kakkoslava ei olekaan Kungsträdgårdeniin pystytetyssä paviljongissa vaan Djurgårdenilla. Varmuuden vuoksi skippasin korot, jos vaikka tulee ihan älytön määrä käveltävää…

Iron Girl -paita lisää toivottavasti tarvittavan määrän fashion-kredibiliteettiä asuun. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Kiva valaisu tässä kuvassa! Minttukin pääsi kerran oikein spot light -loisteeseen! :D)

  • swetari, Rika
  • kauluspaita, COS
  • hame, H&M
  • kengät, Dr. Martens

Yritän olla tosi reipas Instagramissa muotiviikon aikaan. @minnapaakkulainen olen minä ja ”virallisella” hastagilla #mbfwsthlm löytynee kaikkea muutakin hauskaa.


Comments are closed.