Ei säänmukaista pukeutumista

tiistai 28. tammikuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesin jo aamulla, että tämän päivän asu ei matsaa vallitsevaan keliin lainkaan. Joskus se vain nyt menee niin. Ei voi mitään. Tänään on nimittäin Dagmarin näytös ja halusin ihan välttämättä laittaa päälleni heidän suunnitteleman mekkoni. Pikkuisen on kieltämättä viluttanut… Haha! Onneksi jäätävä pohjoisnapatuuli on tänään ollut vähän rauhallisempi. Toisaalta on sitä pahemmissakin asuissa kärvistelty joskus. Ja sääliksi melkein kävi sitäkin yhtä tosi-fashionistaa, joka kiikkeröi stilettokorkeilla sandaaleilla koko päivän…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pistolitkin ovat saaneet vähän kyytiä, kun kengät koko ajan lumistuvat ja näytöksessä taas sulavat ja siitä sitten kastuvat. Kun tuon on toistanut noin kahdeksan kertaa alkaa hyvienkin kenkien sietokyky olla koetuksella. No, sanomalehteä sisään vaan, niin eiköhän ne tuosta tokene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • mekko, Dagmar
 • kengät, Acne
 • korvikset, Isabel Marant pour H&M

 

 


2 Responses to “Ei säänmukaista pukeutumista”

 1. Avatar Anne Malia sanoo:

  Voi että tuo mekko on ihana ja sopii kun nakutettu sulle! Ja vielä pisteenä i:n päällä nuo upeat kengät. Kyllä tuolla asulle kelpaa liikuskella muotiviikolla :)

  Näin muuten yksi yö unta, että olin sun luona käymässä Tukholmassa, heh. Kun joskus sinne ennätän niin laitan kyllä viestiä, olis kiva treffailla siellä nurkilla.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ilman muuta laitat viestiä, kun olet täällä! Olisi mukava tavata muutenkin kuin unessasi! Haha!