One Nordic pop up store @ Aplace

lauantai 08. helmikuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stockholm Design Weekin kunniaksi kiva pohjoismaalaiseen muotiin keskittynyt lemppariputiikki Aplace avasi tiloissaan pop up storen One Nordic Furniture -nimiselle huonekalu- ja sisustusbrandille. Käytiin Peetun kanssa tutustumassa viikon verran toiminnassa olevan shop-in-shopiin viime viikolla. Ajatuksenani oli, että voisi kertoa teille hyvän vinkin Tukholman reissuja ajatellen, mutta paikanpäällä tajusin, että One Nordic Furniture taitaakin olla suomalainen. Tai ainakin kaikki heidän yhteystietonsa ovat Suomeen, vaikka yksikään nimistä ei kovin perisuomalaisilta vaikutakaan.

Aplace One Nordic pop up 2

Sitä suuremmalla syyllä voinkin sitten vinkata todella kivoja sisustusjuttuja tuottavasta muotoilumerkistä! En tiedä vaikuttiko se, että tajusin designin juurien johtavan omaan vanhaan kotimaahani, mutta Aallon perinne tuntui mielestäni aika vahvasti varsinkin huonekaluissa.

Toisaalta harjatun metalliset teollisuussalityyppiset lamput voisivat tuoda juuri sellaista kivaa New York -hipster tyyliä sisustukseen, jota ainakin teoriassa tiedän hinkuavani.

Aplace One Nordic pop up 3

Pienintä epäilystäkään ei ole, ettenkö rakastunut välittömästi jättikokoisiin mustavalkoisiin tyynyihin. Kaikki, jotka meillä ovat joskus käyneet, tietävät, että puolet olohuoneemme istumapaikoista on tyynyjen päällä lattialla…

Peetu oli liikkeellä uudessa hienossa, Lontoon reissulla hankitussa takissaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki on peräisin Forever21:sta. Peetu oli aivan innoissaan, kun löysi takin putiikista. Monet kerrat se on ollut neidolla klikattuna nettikaupan ostoskoriin, kunnes sitten lopulta sopivat koot olivat loppu. Kuitenkin tosiaan fyysisestä myymälästä kaunis etnokuosinen biker-tyyliin leikattu villakangastakki löytyi kaikesta huolimatta! Ja oli kuulemma muutenkin ihan mahtavaa, kun saattoi oikeasti sovitella Forever21:n vaatteita ennen ostopäätöksen tekoa!

Aplace One Nordic pop up 6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One Nordic pop up storen avajaisväkeä. Pop up store on avoinna vielä koko ensi viikon, jos kiinnostaa käydä katsomassa tyylikästä ja ajatonta muotoilua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aplacessa suosittelen poikkeamaan muutenkin. Putiikissa on todella kiva ja auttavainen henkilökunta sekä todella hyvä valikoima skandinaavista muotia. Ainiin, onhan heillä myös verkkokauppa.


Comments are closed.