Alexander Wang SS14

sunnuntai 09. helmikuun 2014

Alexander Wang SS14 1

Mikä voisikaan olla parempi päivä hehkuttaa superviileää urbaania sporttimuotia kuin tänään, kun upea Enni Rukajärvi teki huikean laskun olympialaisten slopestylessä ja voitti hopeaa!

Kyllä, sport-ispiroitunut tyyli putoaa Mintulle muutenkin. Alexander Wang osaa taiteilla hyvin vaikutteiden viidakossa. Vaikka treeni-, outdoor-, etc. referenssit ovat tässä SS14 -mallistossakin päivänselvät, on kokonaisuus, OTK-bootseineen, silkkisine materiaaleineen ja laser-leikattuine yksityiskohtineen erittäin kaupunkilainen.

Alexander Wang SS14 2

Vyötärölaukun paluu?

Alexander Wang SS14 3

Kalastajaliiveistä ja metsästäjäntakeista tuttu monitaskuidea sopii hyvin myös kaupunkiviidakkoon.

Alexander Wang SS14 4 Alexander Wang SS14 5 Alexander Wang SS14 6

Reisitaskuhousujen(kin) uusi tuleminen.

Alexander Wang SS14 7 Alexander Wang SS14 8

Kaikessa sekopäisyydessäänkin monilaukkukonsepti tuntuu aivan kertakaikkisen hurmaavalta! Mitä enemmän katselen tuota kuvaa, sitä enemmän hinkuan laukkua, jossa on omat osastonsa kaikelle mahdolliselle omaisuudelle. Jopa vesipullo asustelee sille tarkoitetussa fuktionaalisessa laukkuosiossa. Kuullostaa paremmalta kuin hyvältä, kun ajattelee, että onnistun jostain syystä aina hukkaamaan vesipulloni nykyisen käsilaukkuni sisuksiin… (true dat).

Alexander Wang SS14 9

Rrrakastuin vilpittömästi myös näihin moderneihin tulkintoihin cowboy-henkisistä bootseista. Valkoiset pohjat rimmaa saumattomasti sporttimeininkiin, mustan ja perusruskean liitto sopivasti kapinallinen ja OTK-malli on kaikinpuolin muutenkin täydellinen.

Alexander Wang SS14 10 Alexander Wang SS14 11

Pitää varmaan perustaa oma säästötili ensi syksyn garderobintäydennyksiä varten. Tosin tyyli-inspiraatio ei onneksi maksa mitään ja pienellä luovuudella monet näistä kokonaisuuksista on samaan henkeen melko helposti toteutettavissa pienillä olemassa olevan garderobin justeerauksilla.

Kuvista kiitos: Style.com


Comments are closed.