2 x uudet kengät – Peetu edition

keskiviikko 12. helmikuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupasin esitellä myös ne kahdet upeat kengät, jotka Peetu löysi minimarketin sample salesta tässä taannoin. Aika hauska juttu, että olemme neidon kanssa samaisessa yhden merkin ystiksessä – ja onnistumme löytämään täysin erilaiset, jopa eri henkiset kengät! Vaikka siis molemmat tykkäämme kovasti mm. minimarketista ja monista muistakin, emme silti välttämättä ollenkaan himoa samoja juttuja. Emmekä pukeudu samaan tyyliin, vaikka toistemme vaatteita lainailemmekin.

Ihan huippua, että viimeaikojen lämpöaalto on sulattanut nekin vähäiset lumet kokonaan pois, jotka tuossa jossain vaiheessa tänne satoi. Toisaalta maailma kyllä kieltämättä näyttää valoisammalta, kun on vähän valkeaa peitettä kaiken harmaan päällä. Mutta lumettomuus antaa ihan toisenlaisen vapauden päivittäiseen kenkävalintaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

minimarketin sample sale -päivänä pyrytti lunta ja Peetu oli kahden vaiheilla, kantsiiko keväisiä kävelykenkiä hankkia ollenkaan kaapin perukoille lojumaan ja kuivia kelejä odottamaan. No, onneksi rakkautta-ensi-silmäyksellä -fiilis oli tarpeeksi voimakas, sillä suloisen punaiset kävelykengät ovat olleet viime päivinä todella kovassa käytössä!

Viimeksi eilen, aamuista työmatkaamme puolikoomassa taivaltaessamme, kenkäkaunokaisten onnellinen omistaja kertoi ilahtuvansa vilpittömästi joka kerta, kun katse osuu omiin jalkoihin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kyllähän ne onkin kauniit! Klassinen kävelykenkämalli tukevine korkoineen on jo sinänsä tyylikäs. Tummanpunaisen pintanahan ja hehkuvan kirkkaanpunaisen kiiltonahan liitto kruunaa komeuden.

Peetun toinen löytö on sekin vallan upea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tumman suklaanruskeat nilkkurit saavat särmää ja vauhtia käärmekuosisesta korosta ja muista yksityiskohdista. Nilkan takana oleva vetoketju toimii tyylikkäänä yksityiskohtana (ja helpottaa tietty myös pukemista…).

Näiden kanssa oli käydä hassusti. Peetu vaihtoi nimittäin nilkkurit jalkaansa ystiksessä, koska oli matkalla sieltä suoraan kaverinsa synttäreitä juhlimaan. No, kuten sanottu, tuolloin oli vielä lunta maassa ja lisää tuli taivaan täydeltä. Kenkien vaihto suoritettiin sisätiloissa, luonnollisesti, mutta ulkoilu jäi varsin lyhyeksi. Pohjat olivat niin liukkaat, että niiden neljän askeleen aikana, jotka Peetu ehti ottaa ulkona, tyttö meinasi kaatua ainakin viisi kertaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka lumet onkin nyt jo niitä kuuluisia menneen talven juttuja, sai nilkkurit uudet pohjat välittömästi. Ja jos totta puhutaan, en kyllä vielä ihan uskalla toivoa, että loskakelit olisi tältä vuodelta kokonaan lusittu. Se olisi jo melkein liian hyvää ollakseen totta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uusien kauniiden kenkien tuoma ilo! Se tunne. <3


Comments are closed.