Tutorial: irtoglitterilakkaus – Valentine’s Day special

torstai 13. helmikuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte varmaan vielä ihanan Ciaté-joulukalenterin, jota himosin jo ennen joulukuuta ja jonka sitten vihdoin vuodenvaihteen jälkeen alen loppurähinöissä lunastin itselleni mukavaan – 50 % hintaan?

Kalenterista ei kuoriutunut pelkästään kauniita kynsilakkoja vaan mukana oli myös yksi purnukka irtoglitteriä. En ole kovinkaan montaa kertaa itse käyttänyt kynsissä mitään muuta kuin varsinaista lakkaa, mutta kalenterin mukana seuranneiden ohjeiden avulla homma tuntui varsin yksinkertaiselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin värisävyt huomista Valentinen-päivää ajatellen. Ja eikös sen suomalaishenkisen ”ystävänpäivänkin” sävymaailmaksi ole vakiintunut samat pinkin, vaaleanpunaisen, hattaran ja kimalluksen sävyt kuin muidenkin ”kaikkien sydänten päivien”?

Eli Mintun Valentine-päivän manikyyri koostuu Ciatén sävyistä ”kiss chase” (pinkki) ja ”ivory queen” (nude)  sekä irtoglitteristä ”glitter jingle belle”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukalenterin mukana tuli tuollainen kätevä minikokoinen tratti, jolla on helppo ottaa talteen käyttämättä jääneet hileet. En ole ihan varma, onko tämä nyt ehdottomasti se kaikkein paras tapa toimia irtoglitterin kanssa, mutta pari kertaa olen ollut manikyyrissä, jossa on käytetty vastaavaa tekniikkaa. Ja hyvin tämä tuntui toimivan myös kotioloissa.

Vaihe 1

Lakkaa kynnet normaalisti aluslakalla ja lisää yksi kerros värillistä lakkaa.

Ciate irtoglitteri 4

Vaihe 2

Laita toinen kerros värillistä lakkaa. Ripota kostean lakan päälle irtoglitteriä. Tämä vaihe kannattaa toteuttaa kynsi kerrallaan. Eli kakkoskerros lakkaa + glitteri ja sitten seuraava kynsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ciate irtoglitteri 6

Vaihe 3

Glitterin ripottelun jälkeen päälle vedetään hyvää kirkasta päällyslakkaa.

Irtoglitterillä voi toteuttaa helposti ihan perinteiset kimalluskynnet tosi helposti. Tavallisen glitterilakan kanssa ongelma on usen se, että on ihan mahdotonta arvioida, miten paljon kimallusta siveltimeen tarttuu. Joskus tuloksena on älytön hohtohippukasaantuminen ja joskus täysin kimalluskalju kynsi. Irtoglitterillä voi annostella yksinkertaisesti kunkin kynnen kimallusasteen itse.

Erityisesti liukukimallusten tekeminen irtoglitterillä on todella helppoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä Valentinen-päivän manikyyrissä ripottelin kimallusta reilusti kynsinauhan tuntumaan. Kun sitten samantien vedin päälle kirkasta päällyslakkaa, kimallukset levisivät kauniiksi liu’uksi kynnen päälle.

Sen verran olin kyllä nynny, että en tohtinut kimaltaa kuin nimettömissä, mutta ehkä muiden sormien karamellipinkki tasaa hiukan kokonaisfiilistä? Eivais – tykkään ihan hillittömästi tuosta tyylistä, että nimettömissä on muista sormista poikkeava, vähän ärtsympi lakkaus.

Huomenna lisää ystävänpäiväjuttua, mutta nyt jo tässä vaiheessa haluan toivottaa mitä ihaninta päivää kaikille Go 4 it vol. 2 -blogin ystäville, toivottavasti mahdollisimman monet teistä saivat samppanja-aamiaisen sänkyyn! (Ei ole toistaiseksi kylläkään osunut omalle kohdalleni). Onneksi aina voi antaa edes kynsiensä kimaltaa, vaikka glamour muuten olisikin enemmän tai vähemmän hakusessa!


2 Responses to “Tutorial: irtoglitterilakkaus – Valentine’s Day special”

 1. Avatar Emmi L. sanoo:

  Ei näkyny kyllä sampanja-aamiaisia täälläkään, mutta sain sentään tolta karvakorvalta pusuja :D Mä tykkään tosi paljon myös tosta, että nimetön on erilainen kun muut kynnet.

  Hyvää Ystävänpäivää sinnekin!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Minttu Minttu sanoo:

   Onneksi on noita karvakorvia pusuteltavana!! Muuten ei kyllä tulisi mistään mitään… :D