Pump up the Volume

perjantai 21. helmikuu 2014

Teemapäiväpukeutumisesta illallishienoksi oli eilisillan ongelma. Eilen ja tänään on töissä ollut se iso ja tärkeä tapahtuma, josta olen täälläkin useampaan otteeseen sivulauseessa maininnut. Häppeningin teema on ollut ”Pump up to Volume” ja fitness/training – mikä on käytännössä tarkoittanut sitä, että viimeiset kaksi päivää on mennyt neon-keltaisessa treenipaidassa, farkuissa ja tennareissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normaalisti vastaavissa työpaikkani tapahtumissa on ”pukupakko”, mikä naisten kohdalla tarkoittaa vähintäänkin jakkupukua tai fiksua mekkoa. Oikeastaan aika rentouttavaa, että tämänkertaisen teeman vuoksi dress code oli tuon keltaisen treenipaidan lisäksi farkut ja treenitossut.

Osallistujatkin tempautuivat mukaan fiilikseen – eikä vähiten kollegan laatiman ”best of 90’s” -soittolistan avittamana. Eikä oikeastaan tuntunut ollenkaan hassummalta pitää presiksiä treenipaidassa. Etenkin, kun selässä lukee ”personal trainer”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen tapahtumapäivän päätteksi menimme kuitenkin illalla yhdessä ulos syömään. Paikka oli sen verran fiksu, että oli ihan pakko vaihtaa vähän vaatteita, vaikka kotona ei ehtinytkään siinä välissä käymään. Ratkaisin ongelman niin, että pidin päällä päivän asuun kuuluvat farkut ja tennarit (eihän siellä pimeässä ja tungoksessa kukaan tuollaisia enää huomaa), mutta vaihdoin kivan topin ja rennon jakun tapahtumateepparin sijaan.

Onnistuin viskaamaan aamulla vielä käsilaukun pohjalle parin näyttäviä korviksia. Kun sain ne kalasteltua ylleni, olin ihan sitä mieltä, että nopea muuntautuminen tapahtuma-Mintusta illallis-Minttuun sujui varsin kivuttomasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • toppi, minimarket
 • jakku, H&M
 • farkut, Acne
 • tennarit, Karhu
 • korvikset, (tuunatut) Indiska


4 Responses to “Pump up the Volume”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Naistenlehdissähän on aina sännöllisin väliajoin juttuja aiheesta ”Työasusta lennossa iltajuhliin”, mutta eipä niistä vinkeistä ole sitten tositilanteessa apua. Mutta ihan hienosti tuon vaatetusongelman ratkaisit :)

  Sulle on muuten haaste mun blogissa, jos innostut niin vastaile :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Suurkiitokset haasteesta! Yritän vastailla mahd. pian! Ja tuosta leennossa iltakuntoon laittautumisesta sen verran, että taitaa siinäkin olla vähän sama asia kuin muissakin ”naistenlehtijutuissa” – eli todellisuus on usein mielikuvitusta arkisempaa.. Heh! Mutta ihan toimivaa silti!

 2. Avatar Sara S. sanoo:

  Kiva asu ja lenkkarit tekee siitä mukavan rennon. Olen muutaman kerran käyttänyt lenkkarit+farkut+bleiseri komboa. Taidan kokeilla myös tuollaisen jakun kanssa. Kiitos inspiksestä :)