Happy BD to ME !!

lauantai 22. helmikuu 2014

Techno Fashion 1

Tässä synttäripäivän, hiihtolomapakkailujen ja kaikenlaisen hässäkän (miten voi olla aina…) keskellä pikaiset synttärilahjaesittelyt.

Päätin sitten lopulta olla ihan possu ja hankkia huikeasti himoitsemani kultaisen iPhone 5s:n, vaikka edellinen nelonen yhä suht moitteetta toimiikin. Perustelin asian itselleni paremman kameran avulla, mutta kaunis ulkonäkö painoi vaa’assa vähintään yhtä paljon.

Puhelimen vaihto sujui vähintäänkin kivuttomasti. Kaikki taustakuvasta vanhoihin tekstareihin siirtyi puhelimesta toiseen nopeasti ja kitkatta iCloudin avulla. Tismalleen tällaisesta tekniikasta tykkään. Juuri näin vaivattomasti pitäisi aivan kaiken toimia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Techno Fashion 3

Hankin myös uudet tyylikkäät kuulokkeet. Urbanearsin valikoima ziljoonine herkullisine värivaihtoehtoineen on varsinainen karkkihylly. Päädyin kuitenkin herkkupinkin sijaan urbaaniin teräksenharmaaseen. Mallin valinta olikin huomattavasti helpompaa. Halusin ehdottomasti uutuuskuullokkeet nimeltä Humlan. Aion nimittäin käyttää noita myös treenatessa ja Humlanin korvapehmusteet ja panta on irrotettavissa ja ne voi pestä pesukoneessa.

Lisäksi ratkaisin myös musiikinkuuntelukysymyksen ja hankin Spotify premiumin.

Techno Fashion 4

 

Kyllä nyt kelpaa kuunnella musaa uudesta puhelimesta uusilla kuullokkeilla!

Ja ettei asia jäisi puolitiehen, tilasin myös ne pakkomielteeksi muodostuneet Kenzon tummansiniset tiikerikuoret puhelinkaunokaista suojaamaan. Kuoret eivät ehtineet saapua tätä varsinaista juhlapäivää koristamaan, mutta tulossa ovat!

Happy birthday to me!! :D


15 Responses to “Happy BD to ME !!”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Lämpöiset synttärihalit synttärikaima Mintulle! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ei oo totta – onko sulla synttärit samana päivänä? Hurjasti synttärihaleja näin vähän myöhässä yhdelle pisimpään matkassa pysyneistä rakkaista vakkarilukijoistani!

   • Avatar Tarja sanoo:

    Kiitos, kiitos! :) Samana päivänä on tosiaankin myös minulla synttärit. Helppo päivä muistaa – siitäkin päätellen, miten paljon synttärionnitteluja saan joka vuosi. Sattuu vielä rimmaamaan tuo syntymävuosikin päivämäärään ja jos tytärtä uskoo, niin tänä vuonna myös ikä eli hänen mielestään täytin 22v. Vähän enemmän tuli kuitenkin mittariin (köh), mutta kukapa niitä vuosia laskee :D

    • Minttu Minttu sanoo:

     Vuosien laskeminen on ihan ajan hukkaa! Mutta tosiaankin hyvä päivämäärä muistamisen kannalta. :)

 2. Avatar Laura sanoo:

  HBD!

 3. Avatar Sara S. sanoo:

  Ihanaa synttäriä Minttu !

  Lahjasi on ihan huikea ;) Omppu- tuotteet ovat kuin tehty meille blondeille, kaikki todellakin toimii niinkuin pitääkin :D

 4. Avatar Sofy sanoo:

  Onnea! Onnea!

 5. Avatar Sofy sanoo:

  Onnea! Onnea!

 6. Onnea onnea ja punainen tupa ja mitä näitä nyt on! Toivottavasti sulla oli kiva päivä ja nyt mukavaa siellä lumen keskellä.
  Mulla on vaaleanpunaiset tiikerikuoret :) Ainoa ihmeellisyys niissä on se, että se kuori on jotenkin ”tahmainen”. Tai mulla ainakin. Ja oli siis alusta asti. Kummallista.

  Onnea vielä ja hauskaa hiihtolomaviikkoa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti Veera! Ihanaa on kyllä ollut täällä hiihtolomailemassa ja kelitkin parantuivat huomattavasti luonasbreikin jälkeen. :)

 7. Avatar PauMau sanoo:

  Hyvää myöhäistä synttäripäivää:)