Piece of Tokio in Stockholm

tiistai 11. maaliskuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukholman ehkä hauskimmalle shoppailukadulle, Gamla Brogatanille, on ilmestynyt uusi suloinen putiikki. Kawaii Shop on, kuten terävimmät päättelee jo nimestäkin, japanilaiseen söpöilykrääsään erikoistunut liike.

Meidän piti Karkin kanssa vain kurkistaa nopsasti sisään, mutta tilpehööritaivas imaisi sisäänsä ja huomasimme viettävämme melkoisen siivun kiireisestä ja tavoitehakuisesta shoppailupäivästä erilaisia kimaltavia kisutarroja, kynsikoristeita ja pinkkejä karvakorvahattuja ihastellen.

Kawaii 2

Kawaii Shop myy myös vaatteita ja asusteita (mm. suloisia pitsin koristeltuja päivänvarjoja), jotka kuuluvat japani-alakulttuurien harrastajien rekvisiittaan. En edes yritä alkaa kuvailla Manga-Lolitoja ja kaikkia niitä ziljoonia alahaaroja, kun en niistä mitään tiedä. Siitä huolimatta tällaiselle noviisillekin oli varsin virkistävä kokemus tehdä visuaalinen pikavisiitti Tokioon kesken tavallisen Tukholma-lauantain.

Kawaii 3

Ihan tyhjin käsin emme kyenneet Kawaii Shopista poistumaan… Instagram-seuraajat ovat jo saaneet pikkuisen esimakua, mitä huikeaa kehittelimme Karkin ja Peetun kanssa löydöistämme. (Mintun Insta löytyy salaperäisellä koodinimellä: minnapaakkulainen. Vinkkinä voin sanoa, että tunnen oloni toimistolla erittäin aikuiseksi ja asialliseksi. Haha!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kawaii Shop sijaitsee ihan keskustassa, osoitteessa Gamla Brogatan 23. Eli poikkeaminen söpössä putiikissa kesken hektisen shoppailupäivän sujuu aivan mainiosti. Kawaii Shop löytyy myös netistä, jos ei jaksa odotella siihen asti, että pääsee tänne Tukholmaan asti ostoksille.


3 Responses to “Piece of Tokio in Stockholm”

 1. Avatar PauMau sanoo:

  Göteborgissa oli myöskin tällaisia liikkeitä, mutta en uskaltautunut kuin kurkkimaan ikkunoista. Sisälläni asuva 10-vuotias hajukumin nuuskija olisi saattanut riehaantua karkkiväristen turhuuksien keskellä :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ettei olisi vain sama liike – tai ainakin jokin niistä! Nimittäin ystävällinen myyjä tuolla Gamla Brogatanin putiikissa selosti, että heidän eka putiikki on just Göteborgissa! :)

   • Avatar PauMau sanoo:

    No varmaan onkin, aivan samantyyppiset ikkunasomisteet ainakin -mikäli oikein muistan. Olisi kuitenkin pitänyt poiketa :)