Whyred silkkitoppi

keskiviikko 12. maaliskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö sen tunteen, kun garderobissa lymyilee jotakin tosi ihanaa – ainakin periaatteessa – mutta sitten se ei oikein koskaan ikinä kunnolla toimi missään asussa. Nyt en tarkoita niitä ihan virallisia virheostoja, joista harvemmin tulee poistettua edes kaupan hintaläpysköitä, vaikka alunperin kai olikin jotenkin ihastunut kyseiseen vaatekappaleeseen. Puhun nyt niistä aivan ihanista jutuista, jotka on kauniin värisiä, kivan mallisia ja tehty fantastisista materiaaleista, mutta jostain syystä ne eivät vain löydä paikkaansa pukeutumispalapelissä.

Itselläni yksi (onneksi hyvin harvoista) tämän alueen edustajista on Whyredin sinivihreäsävyinen silkkitoppi.

Rrrakastan ihan hurjasti topin materiaalia, joka on superlaadukasta, raskaasti valuvaa silkkisatiinia. Materiaalin lisäksi tummat veden värit, sininen, vihreä ja turkoosi ovat juuri niitä, joihin oikeastaan haluaisin pukeutua ihan aina. Tykkään myös kovasti topin äärimmäisen puhdaslinjaisesta muutamalla nepparilla kiinnitettävästä kietaisumallista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toppi on roikkunut garderobissani odottamassa käyttöä vaikka miten kauan. Hivelen aina ohimennen mahtava silkkikangasta, mutta jostain syystä piti oikein pakottaa, että sain tuon laitettua tänään päälleni.

Ihan kivastihan tuo toimii pitkän kynähameen ja neuletakin kanssa. Alunperin taisin ajatella, että haluaisin topin alle mustan kauluspaidan, mutta käy näköjään muutkin vaihtoehdot. Seuraavaksi taidan kyllä testata Karkin vinkin mukaisesti jotain vähän enemmän muotoon leikattua jakkua topin kanssa. Eikä olisi pahitteeksi kehittää vähän useampiakin office-kelpoisia kombinaatioita. Olisi sääli jättää noin ihana toppi liian vähälle käytölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • toppi, Whyred
 • hame, H&M
 • neuletakki, H&M
 • kengät, Acne
 • kaulakoru, H&M


8 Responses to “Whyred silkkitoppi”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Haa, niin tuttua :) Mullakaan ei onneksi kovin monta lymyilijää vaatekaapissa ole, mutta ne aiheuttaa aina päänvaivaa.

  Tuo toppihan sopisi vaikka minkä kanssa, esim. suorien mustien housujen, rentojen farkkujen ja sekä arkeen että vähän juhlavampaankin tilaisuuteen. Kertakaikkiaan ihanat värit ja sopii sulle hyvin!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti – ja kiitos tosi paljon vertaistuesta!

   Tosiaan tuo on yksi niitä tarkoin harkittuja vähän kalliimpia hankintoja, jotka vaan jostain syystä eivät päädy ansaitsemaansa aktiiviseen käyttöön. Ensin ajattelin, että muka ”säästelen” toppia, mutta sitten tajusin, että jostain syystä en vain keksi sille hyviä yhdistelmiä.

   Nyt täytyy vain ennakkoluulottomasti testailla – etenkin noita rennompia vaihtoehtoja. :)

 2. Avatar Belladonna sanoo:

  Aivan ihastuttavat värit! Ihan tuttua on minullekin jonkin vaatteen säästely aivan turhaan. Toppi voisi olla kiva myös aivan kapeiden housujen kanssa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Väreihin ihastuin itsekin ensimmäisenä! Kapeat housut voisi tosiaan toimia hyvin – ja korot vielä siihen!

 3. Avatar Micci sanoo:

  Ihanat värit on kyllä topissa ja käyvät sulle todella hyvin!
  Tuttua on myös mulle tuo, että omistaa jonkun ihanan vaatteen, mutta ei vaan saa sitä millään osaksi pukeutumista. Paitsi ehkä kerran vuodessa pakottamalla. :D Pitää varmaan yrittää pakottaa itsensä useammin.

 4. Avatar Ninneri sanoo:

  Kaunis toppi! Mä näkisin ton myös kesäkäytössä yhdistettynä vaaleisiin (vaikka vaaleanharmaisiin) shortseihin ja siisteihin sandaaleihin. Asusteihin hiukan kultaa vaikka rannekorun ja korvisten muodossa, ja johan toimii (ainakin mun mielikuvituksessa :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti Ninneri – ja aivan loistava idea! Olen itse nähnyt tuon topin lähinnä vain mustaan ja ehkä farkkuun yhdistettynä, mutta esim. luonnonvärinen pellava ja tosiaan kultaiset asusteet sen kanssa voisi olla ihan hurjan kiva yhdistelmä!