Mustavalkoraitaa ja pisara punaista

perjantai 14. maaliskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keväisen kuivilla kaduilla voi pistellä menemään kevyillä, herkullisen värisillä kävelykengillä. Parasta nauttia nyt, sillä ainakin jotain kevyttä takatalven tapaista on taidettu viikonlopuksi lupailla kummallekin puolen Pohjanlahtea.

Peetun torstain työasun ideana oli yhdistellä erilaisia mustavalkoraitoja. Punaiset minimarketin kävelykengät toimivat kokonaisuuden kiintopisteenä ja väriläiskänä. Vaikka kyllähän tuo rinnuksen norsukin oman huomionsa nappaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Punaiset nauhakengät oli kyllä todella mielettömän onnistunut löytö minimarketin ystiksestä! Vähän tummemman punainen pintanahka ja puhtaan kirkkaanpunainen kiiltonahka on ihan täydellisessä liitossa näissä herrainkenkäinspiroituneissa kaunokaisissa. Vaikka monien mielestä onkin iso ja vakava no-no kahden eri sävyisen punaisen yhdistäminen – ainakin näin kokonaisina pintoina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetun hiusten violetit latvat on toteutettu L’Oréalilta testiin saaduilla ”Hair Chalk” -hiusväreillä. Poispestävästä väristä on tulossa ihan erikseen juttua, kunhan saadaan ensin kerättyä vähän enemmän testikokemusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • neulepaita, Forever21
  • mekko, Forever21
  • kengät, minimarket


Kirjoittanut Minttu KLO 00:06 Kommentit pois päältä artikkelissa Mustavalkoraitaa ja pisara punaista

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.