Auringonkeltaista

sunnuntai 16. maaliskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebookia, Instagramia, Twitteria ja mitä näitä nyt on selatessa tulee sellainen olo, että puoli maailmaa on tällä hetkellä Lontoossa, New Yorkissa, Pariisissa, Bangkokissa tai jossain muussa ihanassa paikassa kevätlomamatkailemassa juuri nyt. Ulkona auringonpaisteessa nautittujen herkkubrussien kuvat kieltämättä pistivät hiukan matkakuumehermoja koetukselle. Toisaalta en kyllä halua valittaa – aivan ihana sunnuntai tuli vietettyä täällä kotikulmillakin.

Sunnuntain ohjelma koostui lähinnä ylipitkäksi venähtäneestä aamun lehden lukutuokiosta ja Karkin ja Peetun kanssa hengailusta. Päivän pääaktiviteetin piti olla Karkin synttäreitten juhlistaminen Suomesta saapuneitten sukulaisten kanssa, mutta koko revohka oli onnistunut saamaan jostain ärhäkän mahataudin, joten suunnitelmat menivät kokonaan uusiksi. Korkattiin silti terassikausi ja nautiskeltiin hetki iltapäiväauringossa partsilla. Edes joulun jäljiltä parvekkeella edelleen lymyilevä joulukuusen raato ei jaksanut rasittaa ainakaan kovin paljoa… Hiukan kyllä ihmeteltiin, että mihin ihmeeseen saadaan se siitä hävitettyä. No, onneksi täällä on tapana polttaa kokkoa vappuaattona ja ihan meidän lähellä on lähin paikka, mihin tuon meidänkin onnettoman puuparan voi käydä dumppaamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetu matsasi aurinkoiseen päivään ihanan puhtaankeltaisen mekon. Kuvastakin ehkä juuri ja juuri erottuu materiaalin kivasti vähän vohvelimaiseksi kuvioitu pinta. Mekko on Peetun löytö Primarkista viime tammikuun Lontoon reissulta. EDIT: mekko onkin Forever21:sta! Menin hämyyn, kun se on kuitenkin ostettu fyyysisestä putiikista eikä netistä! Harmaa huppari sekä suojaa yhä varsin hileenä puhaltavalta tuulelta että näyttää sikahyvältä keltaisen kaverina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • mekko, Forever21
 • huppari (Mintun), Nike
 • tennarit (Mintun), Karhu

 


2 Responses to “Auringonkeltaista”

 1. Avatar Peetu sanoo:

  Mekko on kyllä forever21ista…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ainiinhän se taisikin olla… Mutta siltä Lontoon reissulta kuitenkin, siksi sekoilin ostopaikasta. :)