Sydämiä, sinisilmiä ja yllätyskissoja

torstai 27. maaliskuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko viikko on ollut yhtä haipakkaa! Olisikohan se ollut viime viikon alussa, kun rutisin kotona, että ikinä ei enää nykyään tule kutsuja mihinkään kivoihin pressitapahtumiin. Tai tulee – mutta ne on kaikki aina Helsingissä. Pikkuisen kateena seurailen kaikkien sopivalla matkustussäteellä Hesan keskustasta asuvien kanssabloggareitten postauksia ja Instagram-kuvia. Olisi kyllä hauska olla joskus paikalla sielläkin, mutta täältä matka on aavistuksen liian pitkä…

No, tiedän, että on aika bloggarikultapossumaista valittaa, kun on peräti pari viikkoa, eikä kutsua ole kuulunut mihinkään lanseerausjuhliin, putiikin avajaisiin tai muihin tuikitärkeisiin kissanristiäisiin. Ehkä täällä vietettiin jotain ”kuivaa kautta”, koska tällä viikolla häppeningeistä, ainakaan shoppailuaiheisista, ei ole ollut pulaa. Weekday, NK ja Solo on pitänyt omat tapahtumansa ja tänään olisi ollut yhden lifestyle-kirjan julkkaribileitten lisäksi sekä Tjallamallan että Aplacen bileet. Mutta tänään ei kyennyt enää riekkumaan. Tai siis minä en – tietääkseni Peetu on kyllä edelleen baanalla. Hih.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonkin verran kyseiset tapahtumat on generoinut myös ostoksia. Tyylillemme uskollisina olemme satsanneet mielummin laatuun kuin määrään. Peetu on hankkinut kaksi takkia (2nd hand Levi’s farkkutakin ja ehkä maailmanhistorian upeimman bikersin BLK Denimiltä), Minttu kaksi toppia (V AVE Shoe Repair ja Acne) sekä yhden clutchin (Karin Millen) ja Karkki yhden swetarin (V AVE Shoe Repair). Kuvaesittelyt saaliista blogissa viimeistään viikonloppuna. Promise.

Peetun tämäniltaisen asun juju on supersuloinen Forever21-sydänmekko. Raidallinen TopShopista hankittu neule toimii kivana kontrastina mekon söpöydelle ja antaa sopivasti indie-edgyä särmää asulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, jos osaisin oikeasti jotain kuvamuokkausta, olisin piirtänyt punaisen huomiorinkulan kuvan vasempaan laitaan. Näettekö, mikä huikean ylväs kissaeläin sieltä on saapumassa!?

Kuvaaja yritti kyllä lirkutella katille ja kuvattava myös, mutta toinen vain jatkoi kenestäkään piittaamatta, ylväänä eteenpäin!

Peetu 27.3.2014 4

Ja kun nyt tässä joustavasti taas vaihteeksi päästiin aiheeseen kissa, niin voin kertoa, että sitten edellisen pohdinnan olemme tulleet siihen tulokseen, että kesällä meille tulee uusi kissavauva!! Vähän täytyy varmasti googlailla, että voisi välttää pahimmat murheet uuden pennun ja Sunshinen välillä, mutta uskon, että kaikki menee ihan hyvin. Hiukan tietty jännittää, että oppiiko sitä uutta rakastamaan yhtä paljon kuin tätä nykyistä karvamasua. Sunshine on niin kaikin tavoin samanlainen kuin koko muu meidän tyttöjengi ja koko yhteiselo on mennyt kaikki nämä melkein viisi vuotta käytännössä täysin ongelmitta.

Mutta en kyllä usko, että ongelmat voisivat mitenkään olla suuremmat kuin ilo toisesta kisusta. Ja ajattelen tässä myös Sunshinea. Peetu on lähtemässä syksyllä toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, mikä tarkoittaa sitä, että asustelisin sitten pääasiassa yksin kissan/kissojen kanssa. Olen aivan varma, että myös Sunshine on sitä mieltä, että typerä ja rasittava kissavauvakin on parempaa seuraa kuin olla kaiket päivät yksin. Itsellänikin olisi parempi omatunto, kun jos vaikka joskus päätyisin jopa jumppaan suoraan töistä. Eipähän tarvitsisi Sunshinen olla ihan kokonaan yksin.

Ja pieni kissanpentu. Voiko olla mitään hienompaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • mekko, Forever21
 • neuletakki, TopShop
 • nilkkurit, minimarket


6 Responses to “Sydämiä, sinisilmiä ja yllätyskissoja”

 1. Avatar Malisa sanoo:

  Voisin näköjään spämmätä lähes joka postaukseen, että diggailen Peetun asusta. :D Harmaan ja purppuran yhdistelmä miellyttää tällä kertaa. Mitä alaa Peetu lähtee opiskelemaan?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Peetu on menossa Lundin yliopistoon (tai teknilliseen korkeakouluun, mutta se on käsittääkseni osa yliopistoa) lukemaan arkkitehdiksi. Ja kyllä – Peetulla on persoonallinen tyylitaju, joka toimii, vaikka yhdistelmät on välillä aika perinteisten ”tyylioppikirjojen” vastaisia. :)

 2. Avatar Malisa sanoo:

  (Tosin taidan vaikuttaa lähinnä stalkkerilta edellisen kommenttini kanssa…)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha! Me ollaan vaan tosi iloisia siitä, että joku tuntuu olevan kiinnostunut näistä meidän jutuista. :D

 3. Avatar Salla sanoo:

  Kiitos kivasta blogista. Tykkään tästä blogista todella paljon. On ihana ja ilo seurata äiti & tytär -juttuja! Jutut tuovat iloa päiviini ja teidän keskinäinen hyvä fiilis välittyy postauksien läpi. Olette symppiksiä Minttu & Peetu!