10 päivän Detox

sunnuntai 30. maaliskuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkkuja aurinkoisen kauniista, reilun kymmenen asteen lämmössä köllöttelevästä Tukholmasta! Ajattelin tulla varoittamaan, että jos bloggari vaikuttaa tässä lähiaikoina aavistuksen takakireältä syynä ei ehkä ole pelkästään kesäaikaan siirtymisestä johtuva tuntia aikaisempi herätys tai edes siite- ja katupölyn aiheuttama jatkuva silmien kutina ja aivastusolo.

Aloitin perjantaina kymmenen päivän mittaisen detox-kuurin. Avukseni sain Yves Rocherilta Défiligne-juoman, jonka pitäisi edistää neste- ja rasva-aineenvaihduntaa. Lisäksi yritän syödä kuurin ajan mahdollisimman puhtaasti, välttää prosessoituja ruoka-aineita, sokeria, eläinrasvoja ja alkoholia. Mistään kokonaispaastosta ei tosiaankaan ole kysymys, joten ei tämän nyt luulisi niin kovin hermoille käyvän. Etenkin, kun tein sellaisen päätöksen, että kahvista ei tarvitse luopua.

Detox-kuurini on osa Indiedaysin ja Yves Rocherin kampanjaa (eli juoman olen siis saanut testiin kampanjaa varten). Varsinaiset tulokset raportoin ensi sunnuntaina, kun kymmenen päivää on tullut täyteen. Siihen asti edistymistä voi seurata Instagramista. Minttu löytyy salaperäisellä koodinimellä minnapaakkulainen.


6 Responses to “10 päivän Detox”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Mulla ainakin se toinen (vanhempi?) Yvesin detox-kuuri on jo pari-kolme kertaa auttanut oloon. Pöhötys lähtee ja olo on energisempi! :)

  http://moumou.refashion.fi/2012/03/15/10-paivan-detox-kuurin-jalkeen/

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tää, mikä mulla on, on ilmeisesti uudempi versio siitä edellisestä. Kovasti odottelen positiivisia vaikutuksia… Tänään on kyllä ollut ihmeellisen energinen olo. Saattaa tosin johtua auringostakin. :)

 2. Avatar Salla sanoo:

  Mielenkiintoista! En ole tiennytkään että tutulta Yves Rocherilta löytyy tällaisiakin tuotteita. Voisipa melkein ottaa kokeiluun…

  • Minttu Minttu sanoo:

   En ollut itsekään tietoinen, että sieltä löytyy myös tällaisia ”sisäisen kauneuden” tuotteita. Vaikka tavallaan aika loogistahan se on, kun ajattelee, että YR:n valikoima perustuu kokonaan kasveihin ja yrtteihin. Heillähän on omat kasvihuoneetkin etc.

 3. Avatar rilla sanoo:

  Mielenkiinnolla odotellaan tuloksia! Mua myös kiinnostaisi kovasti aihe – ikinä en ole kokeillut ja olen kyllä rehellisesti sanottuna ihan pihalla aiheesta :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mulla oli tapana pitää ihan järkkyjä, jopa 14 päivän mittaisia, nestepaastoja joskus ysärillä. Lopulta totesin, että siinä kyllä lihakset taitaa vaan sulaa ja muutenkin kroppa on aika koetuksella. Myöhemmin olen oppinut, että elimistön kevätsiivouksen voi tehdä vähän pehmeämmilläkin metodeilla. Tosin nyt ensimmäistä kertaa testailen ihan siihen tarkoitukseen kehitettyä juomaa.