Kesäaikamaanantai

maanantai 31. maaliskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunti ei kuullosta paljon miltään, mutta kyllä vaan on tänään tuntunut ihan siltä kuin olisi joutunut heräämään hyvinkin paljon normaalia aikaisemmin. Suoraan sanottuna en jaksa käsittää, että yhä vieläkin puoli maailmaa venkslaa kesä- ja talviaikojen kanssa. Eiköhän ne ajat, kun tehdassalien valaistuskustannuksilla oli oikeasti kansantaloudellista merkitystä ole jo kaukana. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tällainen ihme pelleily saisi loppua. Kello on, mitä on, vuodenajasta riippumatta.

(ärrin purrin…)

No, oikeasti olen ollut ihan hyvillä fiiliksillä tänään. Tulossa on kiva ja jännä viikko töissä. Kaikenlaista mukavaa ohjelmaa, messuvierailuja ja sen sellaista ohjelmassa. Lisäksi saan uuden kollegan, jonka kanssa tulen tekemään läheisesti töitä. Tulokkaan nimi paljastettiin tänään ja pitihän tuo käydä stalkkaamassa heti LinkedInissä. Vuosikaudet oli näköjään ollut Nokialla töissä. Sekös ikuisen suomalaisen mieltä ja sydäntä kovasti lämmitti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän asun valkkasin vähän sitä silmällä pitäen, että jos tuo uusi kollega aloittaakin jo tänään, olen sentään pukeutunut oman toimistoasuskaalani fiksuimmasta päästä. Ehtiihän niitä farkut ja printtipaita -komboja esitellä sitten myöhemminkin.

Aikas H&M-voittoinen kokonaisuus tällä(kin) kertaa. Onneksi sentään Acnen Pistolit on mukana tuomassa pilkahduksen muustakin maailmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • jakku, H&M
  • mekko, H&M
  • kengät, Acne


4 Responses to “Kesäaikamaanantai”

  1. Ihana asu! Etenkin toi peplum jakku!

  2. Avatar Micci sanoo:

    Täsmälleen samaa mieltä kesäaika-asioista. Ihan turhaa ja stressaavaa moinen. Ja jakku on kyllä tosi ihana!