Gaalaviikonlopun asut – sneak peak

perjantai 11. huhtikuun 2014

Kukaan ei varmaan hämmästy, kun sanon, että taas on kauhee kiire ja pitä olla jo. Aussie Blog Awards alkaa tunnin päästä ja en ole vielä edes alkanut laittautuun. Haha!

Tässä kuitenkin pikapikainen kurkistus tämän viikonlopun asusuunnitelmiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Award Weekend 2

Täksi illaksi Lindexin Matthew Williamson -malliston mekko, minimarketin kengät, Glitteriltä saatu kaulakoru ja Karen Millenin kirjekuorilaukku. Meikissä ajattelin korostaa huulia Lumenen syvänpunaisella huulipunakynällä (tämäkin saatu).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Award Weekend 4

Huomenna päivällä lepuutan jalkoja Dr. Martenseissa, muuten & Other Storiesin housut, Isabel Marantin H&M -malliston jakku ja seksikaupanvastainen mielenosoitupaita saavat toimia asun kulmakivinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Award Weekend 6

 

Lauantai-illan Inspiration Awardsin dress code on”Inspiration”, niinpä edustustehtäviin pääsee ehdottomasti hieno kissanainen teepparini (Rika). Lisäksi H&M:n Consious Collectionin paljettihame, Michael Korsin laukku, Zaran korot ja vihreäsävyinen meikki Body Shopin ja Make Up Storen luomiväreillä, huulilla koralli Lumenekynä.


6 Responses to “Gaalaviikonlopun asut – sneak peak”

 1. Avatar Julia sanoo:

  Kaikki asut on kivoja, mutta toi viimeinen on suosikki! :) Terkkuja Turusta. Näin blogiuran jälkeen pitää vain seurata sivusta muiden gaalajuttuja.. Tai onhan mulla tuo vasta aloitettu bloginpoikanen, mutta kuiteskin. Hauskaa viikonloppua! x

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti Julia! Ja täytyy kyllä sanoa, että tuo lauantai-illaksi ajateltu asu on kyllä omakin suosikkini. :)

 2. Avatar Sazu sanoo:

  Kivoja kokonaisuuksia kaikki, mutta etenkin tuon vikan asun näkemistä kuvissa odotan erityisesti! Näyttää superhyvältä. Mistä on muuten tuo catwoman-paita? Se herätti mussa akuuttia ja erittäin vakavaa ihastusta. <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Rakastuin kanssa tuohon catwoman-paitaan palavasti ja se oli ihan pakko saada, vaikka t-paidaksi olikin aika tyyris. Se tulee sellaiselta merkiltä kuin Rika.

   • Avatar Sazu sanoo:

    Joo no merkin bongasinkin, ja heti googlasin tietty muttei eka yrittämällä osunut tota paitaa silmään. Tokalla kierroksella löytyikin, ja kieltämättä trikoo-t-paidan hinta sai kulmat koholle! Vähän liikaa ilmaa tossa hinnassa mielestäni, kun ilmeisesti kyseessä on ihan perus-halpatuotantoteeppari. Ainakaan toisin ei ollut mainittu. Hienohan se edelleen on, mutta mun mielestä tuohon hintaan pitäisi olla jo muitakin perusteita. Onko sulla Minttu tarkempaa infoa? Lukeeko paidassa esim. valmistusmaata? Itseäni kiinnostaa vaatteiden alkuperä ja tuotanto-olosuhteet erittäin paljon, ja ko. merkin sivuilla ei ollut sanaakaan kyseisistä aiheista, joka on mun silmissä pitkä miinus. Varsinkin kun hinnat ovat massamuotia huomattavasti korkeammat, ja annetaan olettaa että rahalle saisi vastinetta.