Väri- ja laiskotteluterapiaa

maanantai 21. huhtikuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taidan joka vuosi tehdä about samanlaisen postauksen, jossa hämmästyneen hengästyneen innostuneena kuvailen kirsikkapuiden upeaa pinkkihuumaista kukintaa. Nyt on näköjään taas sen aika. Paksuksi jo valmiiksi pulskistuneet nuput ovat suorastaan räjähtäneet kukkimaan nyt, kun on ollut niin fantastisen lämmintä ja aurinkoista. Pari-kolme viikkoa normaalista aikataulusta edellä taitavat olla. Mielestäni Kungsträdgårdenin kirsikkakukanpäivää vietetään perinteisesti toukokuun toisena viikonloppuna. Eipä taida olla kovin suurta tsäänssiä, että kovin montaa kukkaa on enää tuolloin jäljellä – sen verran napakka elinkaari pinkillä hörselömerellä on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen verran on laiskottanut, että emme jaksaneet tälläytyä kaupunkikuntoon ja lähteä keskustaan asti pinkistä kukkaväriterapiasta nauttimaan. Onneksi tässä meidän lähellä, just mukavan päiväkävelymatkan päässä on myös ihana puisto täynnä kirsikkapuita.

Halusin ehdottomasti matsata ihanan Malene Birgerin huivin kukkien värimaailmaan, muuten valinta osui vanhoihin farkkuihin ja Peetun uuteen farkkutakkiin (kiitti lainasta!) sekä värimaailmaan sopiviin Vanseihin. Marc by Marc Jacobsin pikkulaukku toimii perinteisesti sitruunankeltaisena aksenttina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkkia alkoi ihan naurattaa, kun tajusi, miten kokomustissa hän lähti liikkeelle. Neito kun ei muuten ole välttämättä mikään perinteinen päästä varpaisiin mustiin pukeutuva tyyppi. No, V AVE Shoe Repairin jersey-paita, Vero Modan housut ja Niken tossut toimivat mainiosti toisen pääsiäispäivän päiväkävelyn asuna.

Miksi muuten on aina sama sama juttu, että ennen vähän pidempiä vapaita tuntuu, että sitä ehtii tehdä vaikka mitä ja aikaa on vaikka kuinka paljon. Sitten yhtäkkiä onkin viimeisen vapaapäivän ilta – ja on ihan pakko ihmetellä, että mihin se kaikki aika meni. Joko tosiaan huomenna on taas työpäivä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei kyllä ole mitään valittamista – pääsiäinen oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Ihanaa laiskottelua auringossa, vähän parvekehommia (tosin uusien tuolien hakeminen jäi ensi viikonlopulle, koska Karkki ei suostunut lähtemään kaveriksi Ikea-reissulle), paljon hyvää ruokaa, yhdessäoloa, pikkutunneille venyviä henkeväksi heittäytyneitä keskusteluja ja täydellistä akkujen latausta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja vaikka huomenna onkin taas työpäivä, on nyt kuitenkin vasta kesäsesongin alku. Mikä tarkoittaa sitä, että on vielä pitkä aika siihen, kun täytyy taas muuttaa takaisin sisälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsiäisen soundtrack on kuunneltu varmasti satakertaa. Päivässä. :)


6 Responses to “Väri- ja laiskotteluterapiaa”

 1. Avatar merenhelmi sanoo:

  Tosi kauniita noi kukkakuvat, kevät <3<3 Innostuin itsekin kuvailemaan kukkia, tosin kaupasta ostettuja tulppaaneja. Tänään kyllä ilokseni huomasin, että ensimmäiset kukat ovat kömpineet orapihlaja-aidan alle… :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mun täytyi oikein pidellä itseäni, etten olisi laittanut tänne blogiin kaikki sataaviittäkymmentä kirsikankukkakuvaa – ne on vaan niin kauniita! :)

 2. Avatar Laura sanoo:

  Missä parhaat apajat bongata kukkia? To aamuna tukholmaan kahdeksi pöiväksi.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kungsträdgårdenissa keskustassa ehdottomasti! Eiköhän niitä vielä torstaina riitä ihasteltavaksi. Tervetuloa hoodseille!!

 3. Avatar Matkatar sanoo:

  Oi miten ihania nuo kirsikankukat, tosi huumaavia! Taisivat tuoksuakin?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olen joka vuosi aina aivan pökerryksissä ihastuksesta lyhyen kirsikankukkahuuman aikana. Vienosti makealle tuoksuvat, mutta ei tosiaan mitenkään liian voimakkaasti. :)