Paljastuksia

torstai 24. huhtikuun 2014

minttu1

Kaikkien näiden blogivuosien jälkeen ei taida olla montaa asiaa, jotka olisi jäänyt kertomatta. Mintun menneisyyden hämärät duunit, heikkoudet ja paheet on nyt kuitenkin koottu yhteen Indiedaysin ystäväkirjaan. Ja kertauksen vuoksi listaan toki luottoasuni ja rakkaimmat esineeni myös.

Ystäväkirjan idea on minusta hauska. Vanhoja alakouluaikaisia juttuja lukiessa saa toisaalta hyvät naurut ja toisaalta voi huomata, että jotkut asiat, mielipiteet ja mieltymykset ovat pysyneet hyvinkin samoina. Indiedaysin ystäväkirjajuttuun vastauksia kirjoitellessani päätin, että hankin kotiin perinteisen vieraskirjan sijaan aikuisillekin sopivan version ystäväkirjasta. Luulisi, että sellaisia löytyy valmiina – tai sitten yksi mahdollisuus olisi hankkia kiva kansio ja tulostaa sinne itse sivut kysymyksineen.


6 Responses to “Paljastuksia”

 1. Avatar a sanoo:

  No ei nyt kauheasti ollut paljastuksia… :-) Mutta salmiakki, muistanko aivan väärin? Lasketaanko se suolaisiin?

  • Minttu Minttu sanoo:

   No ei ehkä sulle! :D Mutta joo, salmiakki lasketaan suolaisiin ja kyllä, vähintään yksi patukka Lakrisalia on aina käsilaukussa! :D :D

 2. Avatar Ninneri sanoo:

  En tiedä miksi mutta jotenkin olin mielessäni ajatellut että sulla olis muotiin liittyvä päivätyökin.. varmaan siksi että joskus muistaakseni opiskelit jotain muotiin liittyvää? Vai muistankohan ihan väärin… :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Muistat ihan oikein – olin neljä vuotta freelancerina muotialalla juuri opintojeni jälkeen, mutta sitten tuskastuin yrittämisen yksinäisyyteen. Toisaalta kodinkoneet eivät ole kovin kaukana muodista – samaan tyyliin luomme illuusiota elämäntyylistä ja ”täydellisestä elämästä” niinkuin muodissakin. Etenkin täällä ”isojen” kodinlaitteiden puolella, missä nykyään työskentelen. :)

 3. Avatar S sanoo:

  Ootko 48-vuotias? :D
  Näytät kyllä nuoremmalta!