Hyvää pokaa metsästämässä

sunnuntai 27. huhtikuu 2014

Instrumentarium kakkulat 1

Indiedaysin parin viikon takaisessa Inspiration Day -tapahtumassa oli myös mahdollista tsekkailla ajankohtaisia pokia Instrumentariumin pisteellä. Kaikki halukkaat saivat osallistua Indiedaysin ja Instrun yhteistyökampanjaan – ja minä tietty olin innokkaana heti mukana. Kantsii muuten käydä kampanjasivulla äänestämässä suosikkipokiaan – palkintona arvotaan 179 euron lahjakortti. Sillä saa jo ihan kivat aurinkolasit kesäksi…

Pokien valinta on mielestäni aika haastavaa. Aurinkolasien kohdalla olen usein sitä mieltä, että haluan ne ”trendikkäimmät” pokat, vaikka ne ei välttämättä olisikaan ne kaikken sopivimmat.

Instrumentarium kakkulat 5

Suurin rajoitus on oikeastaan se, että korkeiden poskipäiden takia en voi kuvitellakaan käyttäväni suurinta osaa sen paremmin aurinkolaseista kuin tavallisista kakkuloistakaan.

Aurinkolasien kohdalla olen mielelläni aika trenditietoinen, mutta peruslasien kanssa suurin toiveeni on toimivuus. Haluan, että kakkulat istuvat hyvin ja että pokat sopivat muuhun tyyliini saumattomasti.

Instrumentarium kakkulat 3

Kehyksien valinta ei ole mielestäni mitenkään erityisen helppoa. Tarjontaa on ihan mielettömän paljon ja helposti tulee sellainen olo, että kaikki näyttää ihan samalta. Onneksi asiantunteva myyjä osaa auttaa. Esimerkiksi näihin kuviin päätyneisiin pokiin sanoin vinkiksi vain, että yleensä tykkään aika maskuliinisista pokista ja ihan vain parin kokeilun jälkeen päädyin näihin kehyksiin. Ilman myyjän hyviä neuvoja olisin varmasti tuskastunut alta aikayksikön.

Instrumentarium kakkulat 4

Juuri nyt olen sekä vailla uusia silmälaseja että hinkuan kivoja aurinkolaseja. Saa nyt sitten nähdä, mihin lopulta päädyn.

Mutta tosiaan äänestämällä omaa suosikkiaan, voi täältä kampanjasivulta voittaa uudet arskat – ja vaikkei voitto osuisikaan kohdalle, aina voi inspiroitua minun ja muiden bloggareitten pokavalinnoista.


2 Responses to “Hyvää pokaa metsästämässä”

 1. Avatar Satu sanoo:

  Oi, minusta silmälasien sovittelu on mielettömän kivaa! Jos olisin paremmissa varoissa, minulla olisi paritkin silmälasit käytössäni. Strategiani on aina kokeilla mahdollisimman monia kehyksiä, sillä joskus käy niin (kuten minulle viimeksi kohta kaksi kuukautta sitten), että musta hevonen tuli ja voitti kisan. Enkä voisi olla tyytyväisempi valintaaani.
  Eilen löysin itselleni täydelliset pilotit kesäksi auringolta suojaamaan. Ray-Ban Aviator kun valitettavasti korostaa ikävästi nasolabiaalijuonteita, joten ne täytyi unohtaa, vaikka niitä joka paikassa pilottikuumeeseen tarjottiinkin. Sopiva, vähemmin poskille ’valuva’, korkeille poskipäille sopivampi malli löytyi Oliver Peoplesin valikoimasta.
  Onnea sovitteluun, ota ilo irti siitä!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti! Ehkä suhtaudun turhankin vakavasti silmälasien hankintaan. Jos niitä tosiaan olisi useammat, ei yksiin tarvitsisi suhtautua ihan niin kriittisesti. Toisaalta kakkulat on kuitenkin niin näkyvällä paikalla, että soisi niiden sopivan sekä tyyliin että persoonaan – ja mielellään vielä korostaa kasvojen hyviä puolia. Aika paljon vaadittu – haha!