Kotiesittely – ensimmäistä kertaa ikinä!

sunnuntai 11. toukokuu 2014

Nyt on erittäin historiallinen hetki. Ikinä koskaan koko Go 4 it vol. 2 -blogin yli seitsemän vuoden historian aikana en ole esitellyt kotiamme täällä. Tietty asu- ja muiden kuvien taustalla on vilkahdellut yksityiskohtia sisustuksesta ja joskus muinoin, vielä edellisessä kodissa asustellessamme, osallistuin ”esittele bloggauspaikkasi” -haasteeseen ja julkaisin kuvan silloisesta työpisteestäni.

Mitään erityistä syytä siihen, että en ole kotiamme esitellyt, ei ole. Lähinnä kai kyse on ollut siitä, että mielestäni meillä on aika tavanomaisen näköistä. Nyt kuitenkin Peetun hyvä ystävä, valokuvausta opiskeleva Rebecka, otti niin kivoja kuvia koulutehtäväänsä varten, että pitäähän ne nyt laittaa tänne blogiinkin!
Mintun koti 1

Sisustuksessa tärkeintä on mukavuus ja viihtyvyys. Haluan, että meillä on aina tilaa ystäville ja yhdessäololle. Iso nahkanojatuoli on oikeasti Karkin, mutta pieneen opiskelijasolukämppään ei tuollainen jättituoli mitenkään mahtunut. Sikäli mainiota, sillä se on ehkä mukavin löhöilypaikka ikinä ja kissankin lemppari.

Mintun koti 2 Mintun koti 3 Mintun koti 4

Taulut ovat pianon päällä edellisen asukkaan jättämissä koukuissa. Karkki pelasti muuttohässäkän keskellä taulut lattialta tuhoutumasta. Siinä ne roikkuvat nyt vielä viiden vuoden jälkeenkin, tismalleen samoilla paikoilla. Niin rabiaatti sisustaja minä olen. Haha!

Mintun koti 5 Mintun koti 6 Mintun koti 7 Mintun koti 8 Mintun koti 9

 

Tässä pieni maistiainen siitä, millaisessa ympäristössä blogijutut syntyvät. ”Toimistonurkkani” on tuo sohvan pääty, jossa on Marimekon kankaalla päällystetty tyyny. Siinä istun nyt tälläkin hetkellä tätä tekstiä naputtelemassa. Läppäri kyseisen tyynyn päällä ja jalat Pentikin villapeiton alla lämpimässä. Peetu istuu nahkanojatuolissa kissa ja tietokone sylissä ja töllää kuulokkeet korvilla ”Thirty Rock” -sarjaa (ja kikattaa). Karkki istuu keittiön pöydän ääressä ja lukee ties miten monennetta tuntia tenttiin. Kohta aletaan laittaa yhdessä illallista.

Kaikki on hyvin.

Kuvat: Rebecka Andersson


10 Responses to “Kotiesittely – ensimmäistä kertaa ikinä!”

 1. Mikko sanoo:

  Kodikkaan ja kivan näköistä! Kiitos kutsusta :)

 2. Voi miten kodikasta ja tyylikästä. Ota aluevaltaus sisustusbloggauksen puolelle vaikka edes yhden postauksen verran kuussa, kahdessa :). Nahkainen nojatuoli, piano ja the valaisin aivan lempparit. Tosi kiva fiilis kuvissa! Kivaa alkavaa viikkoa.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti hurjaasti Tarja! Kodikkuus ja mukavuus on itselleni hyvin tärkeitä. Mistä sitä tietää, vaikka innostuisinkin tekemään sisustusaiheisia postauksia vähän useamminkin. Tuli ainakin järjesteltyä kaikki nurkkiin kertyvät epämääräiset kasat vähän useammin… Haha!

 3. Ritu sanoo:

  Hei, olipa ihana nähdä lepakkotuoleja kotisi esittelyssä. Itselläni on kaksi lepakkotuolia, jotka olen ostanut n.40 vuotta sitten.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Lepakkotuoli on tosiaankin klassikko! Halusin tuohon pöydän ympärille istumapaikkoja, mutta tavalliset nojatuolit olisivat ”tukkineet” koko tilan. Lepakkotuolit toimivat loistavasti tehtävässä. :)

 4. Birgitta sanoo:

  Kaunis koti! Lukutoukkana olisi ollut mielenkiintoista nähdä kirjahyllysi kokonaisuudessaan ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Kirjahyllyt on kyllä aika kamalassa järjestyksessä. Kahteen Lundian hyllyyn on tungettu neljän hyllyn kirjat… :D

 5. Frida sanoo:

  Kivalta näyttää :) Olisit kyllä voinut jo aikaisemmin julkaista näitä kuvia:)))))