Tavoitteena täydellinen rusketus

maanantai 02. kesäkuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahtaakohan siellä ruudun toisella puolella olla vielä joku, joka ei vielä ole kuullut, että Minttu on kesälomalla (Jeee!!)? Lomamaanantain riemuksi Tampereella oli aivan mielettömän upea auringonpaiste ja tästä eteenpäin on luvattu huikeita hellelukemia.

Tosi mahtavaa siis, että pääsin mukaan Indiedaysin Verman kampanjaan ja testailemaan mm. Bioteekin Aurinkokapseleita.

Aurinkopillerit 2

Aloitin aurikokapseleiden nauttimisen jo pari viikkoa sitten. Silloin Tukholmassa oli mahtavan aurinkoiset kelit ja heräsin tajuamaan, että ihan pianhan tässä onkin toivottavasti lepposat bikinipäivät edessä. Jatkoin kuuria, vaikka jääkausi iskikin, koska optimistina uskoin, että tämä ei ole yksi niistä kesistä, jolloin seuraavat helteet osuvat elokuun loppuun. Niitäkin on nimittäin nähty.

Tänään oli tosiaan ensimmäinen kunnolla aurinkoinen päivä sitten kuurin aloituksen, joten varsinaisesti ”in action” -kokemuksia ei kovasti vielä ole. Sen verran olen kyllä huomannut, että superarka dekolteeni on kestänyt aivan mainiosti ne muutamat aurinkoiset päivät, jotka on tullut kirkkaassa kevätauringossa parvekkeella hengailtua.

Tuoteselosteesta löytyvä vaikuttava karoteenimäärä lisää luottamusta siihen, että ihoni tulee nyt kesällä voimaan huomattavasti paremmin sisäisen aurinkosuojan ansiosta. Olen joskus aikaisemmin testannut toisen valmistajan vastaavaa tuotetta ja ainakin silloin huomasin todella selkeän eron ihoni käyttäytymisessä. Aurinkoihottumaa oli selkeästi vähemmän – ei käytännössä lainkaan – vaikka muuten kärsin kutiavasta ihottuma-ihosta koko alkukesän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suorastaan odottavin ja innosta puhkuvin mielin siis odotellaan kuulemma viimeistään keskiviikkona Tampereen seudulle iskeytyvää trooppista hellettä!

Toinen Verman huipputuotteista – joille on käyttöä erityisesti näin matkoilla – on Rela maitohappobakteeripillerit.

Aurinkopillerit 4

Aikoinaan, kun Karkki ja Peetu oli pieniä, tuli ihan tavaksi, että mihinkään ei lähdetty, jos ei ollut maitohappobakteeritabletit mukana. Varsinkin Karkki on ollut aina kanssani tismalleen samanlainen – kaikkeen mahdolliseen tulee reagoitua vatsalla. Erityisesti matkalla vaikutelma korostuu ja kiukutteleva ruuansulatus voi aiheuttaa kaikenlaista ikävää muuten onnistuneeseen lomareissuun. Maitohappobakteeri on siitäkin mukava juttu, että niitä voi aivan huoletta syödä myös ihan vain varmuuden vuoksi, kysymys kun ei ole mistään lääkkeestä. Tosi hyvä juttu, kun haluaa vain varmistaa, että ärhentelevä vatsa ei pilaa päivää tai pahimmassa tapauksessa koko lomaa.

Lisäksi haluaisin vielä vinkata varsin kätevästä tuotteesta, jonka senkin sain kampanjaa varten testikäyttöön. Wonderm Blister Defence -laastarit on tarkoitettu kesäaikaan ah-niin-tavallisten hiertymien ja rakkojen ehkäisyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina vannonut kumimaisten Compeed-rakkolaastarien nimeen – ja olin kieltämättä hiukan epäileväinen näiden suhteen. Tässä kevään mittaan on kuitenkin tullut hankittua useammatkin kengät ja ajattelin, että nyt saankin tehtyä oikein tehotestin. Uudet kengät kun on se tavallisin rakkojen syy ainakin itselläni.

Wonderm-laastari on ihanan ohut ja siksi se tuntuu täysin olemattomalta jalassa. Yksi laastari pysyy noin pari päivää kunhan ei nyt mitään hurjaa saunomista tai kylpyläreissua osu juuri samaan aikaan. En ole ehtinyt testata, miten nuo toimivat, jos jo on saanut rakon – sen verran tehokkaasti riskialueelle sijoitettu laastari esti kaikenlaiset hiertymät. Jo rikkoontuneeseen rakkoon varmasti edelleenkin laittaisin Compeedin, mutta niitä ei taideta enää niin tarvita, kun Wondermien ansiosta jopa uusien kenkien sisäänajo onnistui ilman minkäänlaista vaivaa!

Nyt kantsii klikata samantien Indiedaysin Verman kampanjasivullevielä 6.6. asti ehtii nimittäin osallistua kilpailuun, jossa palkintona on 250 euron arvoinen Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit –kamera!!  Ehkä juuri sinä saat ottaa seuraavat lomakuvat uudella huippukameralla!


2 Responses to “Tavoitteena täydellinen rusketus”

  1. Satu sanoo:

    Mun Matthew Williamson H&M -bikinit ovat sanoneet sopimuksen irti jo monta kesää sitten ;-( Onneksi uimapuku sinnittelee vielä hengissä. Olen innokas laittamaan yhtä sun toista kiertoon, mutta tuosta mallistosta ostamani vaatteet taitavat olla noita bikineitä lukuunottamatta kaikki edelleen käytössä. Onnea ruskettumisprojektiin!

    • Minttu sanoo:

      Kiitos kiitos! Tykkään ihan hurjasti noista bikineistä, mutta olen tainnut hieman ”kasvaa ulos” niistä ja siksi ne on jäänyt ensimmäisen kesän jälkeen oikeastaan käyttämättä. En kuitenkaan raaski luopua niistä, koska jos vaikka vielä joskus…. ;D