Sinistä ja punaista

maanantai 30. kesäkuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäinen seilori-henkinen asu toimii hyvin vähän viileämmälläkin kelillä. Oikeasti Peetun asussa ainoa hiukan meriaiheinen yksityiskohta on raidalliset sukat – muuten yleisfiilis muodostuu värisävyistä, sinisen ja punaisen yhdistelmästä ja asiallisen jakun tuomasta ryhdikkyydestä.

Kivasti miehustasta brodeerattuun Primarkin mekkoon liittyy aika hauska juttu. Peetu on talven ja kevään aikana käynyt parikin kertaa Lontoossa pitkän viikonlopun mittaisella reissulla. Kummankin matkan jälkeen neidon ennestäänkin varsin muhkea mekkovarasto on lisääntynyt muutamalla uudella yksilöllä. Kesän alussa Peetu, Karkki ja tyttöjen kaveri Dun viettivät viikon verran Berliinissä. Berliinin Primarkissa Dun sovitti päällensä Peetun mielestä aivan ihanaa mekkoa. Se jäi sitten kuitenkin ostamatta, mutta kotona Peetu huomasi, että hänellähän on jo se kyseinen mekko!

Itse en ihan tajua tuon tyyppistä shoppailua, vaikka myönnän kyllä, että ihan kaikki hankinnat eivät minullakaan pääty ennalta ajattelemaani tehokäyttöön. Toisaalta Peetulla on nyt ollut tämä vuosi säännöllisiä tuloja ja edessä niukat opiskelijavuodet. Eiköhän niille mekkovuorille vielä tule ihan riittävästi käyttöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mistään ihan kesähelteistä täällä ei voida vieläkään valitettavasti puhua. Peetu on sissi ja väittää tarkenevansa mainiosti ilman sukkiksia. Itselläni olo on ennemminkin sellainen toukokuinen – auringossa ja tuulettomassa paikassa on välillä ihan lämmin, muuten kyllä tekee mieli vetää huivia tiukemmin kaulan ympärille. Viikonlopuksi on onneksi luvattu vähän aurinkoisempaa ja lämpimämpää. Saisikohan sitä pitkästä aikaa syyn kaivaa bikinit esiin? Pidetään peukkuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • mekko, Primark
  • jakku (Mintun), H&M
  • sukat, Primark
  • kengät, minimarket
  • laukku, Marc by Marc Jacobs
  • aurinkolasit, Ray Ban (Wayfarer, uudet!)

 

 

 


Kirjoittanut Minttu KLO 20:47 Kommentit pois päältä artikkelissa Sinistä ja punaista

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.