Vauvauutisia!

keskiviikko 16. heinäkuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogosfääri taitaa juuri nyt olla ihan tikahduksissaan kaikista ihanista vauvauutisista. Itseäni ilahduttaa erityisesti Nelliinan pienen perheen tyttövauvatulokas, joka on varmasti ihan yhtä huippu tyyppi kuin äitinsäkin. Tsemppipeukut on pystyssä myös viimeisiä raskauspäiviään viettävälle Moksulle – kyllä se siitä, mä lupaan!!

Maanantai-illasta lähtien myös meillä on eletty pikkuvauvaelämää. Ihana, hellyttävä, positiivinen hömelö karvakuonokatti, Sailor Moon nimeltään, muutti meille viimeinkin, loputtomalta tuntuneen odotuksen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oltiin jo alunperin sovittu Peetun kanssa, että meidän yhteisestä lomaviikosta, jolloin kummallakaan ei ole erityisiä suunnitelmia, tulee meidän ”vauvalomaviikko”. Juuri tälle viikolle luovutusikäinen pentu löytyi onneksi jo reilu kuukausi sitten, joten ehdittiin tavata tuleva perheenjäsen muutaman kerran tässä välillä ennen varsinaista kotiin muuttoa.

Kuusihäntäisen pentukatraan ainoa tyttö oli selkeästi koko lauman varovaisin ja olemukseltaan hillityin. Sitä on kyllä ollut aivan hillittömän vaikea uskoa, kun on seuraillut pienen karvakuonon väsymättömiä toilailuja täällä meillä.

Sailor Moon 3

Välillä sitä oikein ihmettelee, että miten sitä voi tuollaisessa rääpäleessä olla virtaa. Tärrähäntä jaksaa hyppiä, loikkia, kiivetä, hyökkäillä, jahdata ja riehua ihan muuten vaan, tunti toisensa jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunshine on ollut vain  äärimmäisen viileästi kiinnostunut uudesta pikkusiskostaan. Mitään lämmintä ystävyyttä ei nyt kai heti ensimmäisille päiville odotettukaan, mutta kyllähän se vähän sydäntä särkee, kun toinen vain sähisee ja murisee pikkuiselle. Ollaan kyllä yritetty antaa molemmille herkkuja ja hellyyttä niin, ettei kumpikaan tuntisi oloaan hylätyksi.

Tiedän, että kissat eivät välttämättä ikinä hyväksy heidän reviirille, muka kaveriksi hankittua toista kissaa. Mitään suurempaa tappelusta täällä ei kuitenkaan ole ollut, joten vielä jaksan uskoa, että Sunshine ja Sailor Moon ovat kohta ihan bestiksiä.

Sailor Moon 5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No että toinen voi olla kertakaikkiaan aivan järkyttävän suloinen!!


12 Responses to “Vauvauutisia!”

 1. Salla sanoo:

  Voooi mikä mirri, ihana! <3

 2. Oi mikä söpöläinen <3
  Terveisin toinen mammalomalainen:)

 3. JennL sanoo:

  Ihania kissoja molemmat! Pentu on aivan hellyyttävä :) Aikoinaan otin kaksi kissanpentua kolmen viikon välillä ja aikansa sähisivät toisilleen, mutta hyvin pian siitä olivat parhaita kavereita ja pesivät toisiaan.

  Nyt vieressä pötköttelee tuommoinen vajaa vuoden ikäinen tyttö karvapallero :)

  • Minttu sanoo:

   Juu eiköhän nuo tuosta vielä toisiinsa totu… Mukavaa kesänjatkoa sinulle ja kaikille palleroillesi!

 4. MouMou sanoo:

  Voi ei, kissakuume nousee! <3

  • Minttu sanoo:

   No onhan tuo pentu aivan järkyttävän ihana hömelö… Tosin teillä taitaa kohta olla ihan toisenlaiset hässäkät päällä. Onnea ja tsemppiä!

 5. AM sanoo:

  Hei,

  kysyn ihan tämän aiheen ulkopuolelta, onko Muotishoppaajan Tukholma -opasta vielä saatavilla? Olen lähdössä pienelle lomalle Tukholmaan ja haluaisin tutustua vinkkeihisi. Vanhan postauslinkin kautta ei opasta ollut saatavilla.

  Kiitos vastauksesta ja hyvää kesää!

  • Minttu sanoo:

   Moikka AM! Onpas hauskaa, että joku vielä muistaa tuon oppaan! Linkki ei ole tosiaan toiminut enää pitkiin aikoihin enkä nyt heti löytänyt edes pdf:ää koneeltani. Se taisi jäädä vanhan tietokoneen kovalevyn uumeniin. Kaikki keskeisimmät vinkit löytyy kyllä täältä blogista ”Tukholmavinkit” -tagin takaa (http://go4itvol2.indiedays.com/tag/tukholmavinkit/), jos jaksat selata vanhoja postauksia.

   Kivaa Tukholman-reissua sinulle!

 6. Virpi sanoo:

  Aaaawww!!!!!!!! Ihana söpöläinen! Onnea perheenlisäyksen johdosta. <3