Helteellä toimistolla feat. uudet Hasbeensit

tiistai 29. heinäkuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesälomanloppumisangstia on täällä podettu jo ihan riittämiin. Toisaalta ihanat yhä jatkuvat kesähelteet asettavat kyllä ihan omat haasteensa toimistopukeutumiselle, vaikka miten suhtautuisi positiivisesti toimistohommiin ajankohtana, kun muut ovat lomalla. Ulkona on ihan mahtava, mutta aika poikkeuksellinen trooppinen helle ja sisällä toimistolla tasaisen varma ilmastointiviileys.

Fiilis ei ehkä myöskään tue mitään superasiallisia työpukeutumisratkaisuja, Peetun tämän päivän toimistoasu voisi tosin ihan yhtä hyvin olla Mintun. Valkoinen siisti t-paita ja musta kiva hame on perusasujen aatelia säätilasta riippumatta. Itselläni tosin ei ole makeita Hasbeensin pinkkejä puukenkiä asuun yhdistettettäväksi. Mutta muuten – neuletakki vain mukaan toimistolle ac-vilustumista ehkäisemään ja hellekesäpäivän toimistoasu on pelastettu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Peetu 29.7.2014 3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Peetu 29.7.2014 5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • t-paita, Primark
 • hame, Asos
 • kengät, Swedish Hasbeens
 • aurinkolasit, Bvlgari
 • rannekello, Michael Kors


2 Responses to “Helteellä toimistolla feat. uudet Hasbeensit”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Onnea Peetulle maailman herkullisimmista puukengistä :) Oman 9-vuotiaan tyttäreni kanssa niitä ihastelemme kuvista. Lisäksi Peetu sinulla on upeat sääret!

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eikös olekin ihanat puukengät! Ja tosiaan löytyivät vielä kaiken lisäksi täysin käyttämättöminä hyvään hintaan kirpparilta. :)