New in: Michael Kors Large Gilmore Leather Tote

maanantai 18. elokuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika moni tuntuu jo huokailevan ihastuneesti teekupposten, villavilttien ja syksyisten kynttilätunnelmointien perään. Kaikille heille haluaisin ystävällismielisesti ilmoittaa, että elokuu on vielä aivan täysi kesäkuukausi! Tämän tajuamista edistää kyllä aika huomattavasti se, että olen töissä yrityksessä, jonka emoyhtiö on saksalainen. Pääkonttorin kollegat nimittäin lähtivät sankoin joukoin vasta viime viikolla ansaituille kesälomilleen. Vaikka oman toimiston pulssi onkin palautunut jo käytännöllisesti katsoen sille normaalille tasolle, on hienoista lomahankausta asioiden sujumisessa kuitenkin havaittavissa.

Onhan sitä kieltämättä pieniä loppukesämäisiä fiiliksiä ilmassa. Uimavesi on edelleen reilu kaksikymmentäasteista, mutta aamusella mereltä tuleva viima nipistää jo pienen aavistuksen paljaita sääriä ja illat pimenevät jo ihan selkeästi aikaisemmin. Asukuvat pitää napsia taas nykyisin varsin noileasti työpäivän jälkeen, muuten valo ei riitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten vielä sellainen tärkeä syksyn merkki kuin koulujen alkaminen. Parin viime vuoden ajan koulukalenterin mukaan meillä on elänyt vain Karkki, mutta tänä syksynä myös Peetu aloittaa opiskelut. Tunnustetaan nyt tässä koko blogeja lukevalle maailmalle, että Peetua kieltämättä otti (ja ottaa edelleen) aika raskaasti päähän se, että unelmien opiskelupaikka Umeån yliopistossa ei nyt heti auennut. Kolmannelta varasijalta saattaa toki vielä päästä opiskelemaan, mutta kun arkkitehtiopintoihin otetaan vain kolmisenkymmentä uutta opiskelijaa vuosittain, voi sisäänpääsyn kanssa tässä vaiheessa olla kyllä aika hankalaa.

Peetun suunnitelma B on aloittaa diplomi-insinööriopinnot KTH:lla, mutta kuten sanottu, ihan hurjaa innostusta tämä vaihtoehto ei herätä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukan kuitenkin ilahduttaa uusi hieno Michael Korsin ”Large Gilmor” Leather Tote -laukku. Upea, pehmeä nahka, kaunis lämmin keskiruskea sävy ja erittäin näppärästi sijoitetut monet taskut ovat erityisesti mieluiset. Hiukan Peetua arvelutti kultaosien runsaus ja bling-bling -henkisyys, mutta se rauhoittui aika tavalla, kun hihnasta roikkuva branditunnus, kultainen MK-”kolikko”, muutti dust bagin suojiin. Hihnat voisivat myös olla hiukan pidemmät, koska Peetu ei ole niin ihastunut mukana seuranneeseen olkahihnaan, mutta muuten laukku on ihan täydellinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onhan sitä kaikenlaisia stereotyyppisiä ajatuksia siitä, miltä teknillisien korkeakoulujen opiskelijat näyttävät. Siistit tummansiniset hahmot metallisankaisissa huomaamattomissa silmälaseissaan ja Asicsin lenkkareissaan kestävät varmasti mainiosti yhden tolppakorkoihin ja leopardimekkoon pukeutuneen opiskelijakollegan joukossaan. Sitäpaitsi Peetu oli eilen aloittavien opiskelijoiden tutustumisillassa ja kurssikaveriksi paljastui mm. tyttö, joka on tehnyt kanditutkielman Konstfackille selfieistä! Vähänkö siistiä!?

No, vielä voi tietty tapahtua mitä tahansa Umeån yliopiston ja minkä tahansa muunkin kanssa. Enkä suinkaan ole sitä mieltä, että pitää väkisin pysyä opinnoissa, jotka ei yhtään tunnu omalta. Parempi kai nyt kuitenkin käydä katsomassa tilanne omin silmin ja tehdä päätös vasta sitten. Töitä varmasti löytyy aina, jos siltä tuntuu, eikä se hullumpi vaihtoehto olisi viettää hetki taas ulkomaillakaan.

Päätösten tekeminen ei vain aina ole niin kovin helppoa. Kenellekään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • mekko, H&M
  • kengät, H&M
  • laukku, Michel Kors
  • kaulakoru, MQ

EDIT: Peetu tuli pieneltä kaupunkikierrokselta kotiin juuri, kun olin saanut tämän postauksen julkistettua. Jo eteisestä kuului iloinen huuto: Äiti ne soitti sieltä Umeån yliopistosta ja MÄ OON SAANUT PAIKAN!! Elikkä meillä meni täällä elämänkuviot justiinsa aikaslailla uusiksi. Kahden viikon päästä mun pikkubeibi muuttaa melkein seitsemänsadan kilometrin päähän ja aloittaa ihan uuden elämänvaiheen arkkitehtiopiskelijana. Niin hianoo ja jännää ja hurjaa ja upeeta ja kaikkee niin paljon, että mitenkä sitä saa ensi yönä edes nukuttua!


8 Responses to “New in: Michael Kors Large Gilmore Leather Tote”

  1. Hurjasti onnea unelmien opiskelupaikasta Peetulle! Ja onnea myös onnelliselle äidille toivottelee kuvataiteilijatyttären ja diplomi-insinööriopiskelijapojan äiti;)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Voi kiitoksia!! Täällä vielä sulatellaan uutista. Ei edes malttaisi mennä nukkumaan, kun vain katsellaan kuvia kampukselta ja suunnitellaan tulevaa. Haikeaahan se on, että lapsi lähtee, mutta hienoa, että pääsee toteuttamaan unelmaansa!

  2. Avatar Malisa sanoo:

    Aaw, kuinka hieno uutinen. :) If you refuse to accept anything but the best, you very often get it, vai miten se menikään.

    • Minttu Minttu sanoo:

      No siltä nyt kyllä tosiaan tuntuu! Ihan uskomaton juttu, että opiskelupaikka tosiaan aukesi – ja nyt on elämä menossa ihan uusiksi monelta kantilta. Ihan ihmeellistä ja ihanaa, miten asiat vain sitten lopulta järjestyy!

  3. Avatar Ina sanoo:

    Onnea ihan hurjasti Peetulle! Se on hienoa kun saavuttaa jotain mitä oikeasti haluaa!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kiitokset Peetun puolesta! On kyllä ollut ihan mahtavat fiilikset meillä molemmilla. :)

  4. Avatar aikku sanoo:

    Onnea opiskelupaikasta!meillä toinen tytär valmistuu jouluksi hoitoalalta ja toinen jatkaa toists vuotta insinööriopiskeluja.asunto vielä hänellä hakusessa,mut onneksi aina käyvät kotona välillä ilahduttamassa!ihana mk:n laukku!neitoset meilläkin ovat kiinnostuneita muodista,pysyy äitikin ajanhermolla!

    • Minttu Minttu sanoo:

      On se kyllä hieno tunne, kun lapset alkaa löytää omaa paikkaansa maailmassa. Vaikka välillä irti päästäminen tuntuukin äidistä hiukan haasteelliselta. :)