Fashion Week outfit – Day 1

tiistai 26. elokuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikaiset terkut ensimmäisen muotiviikkopäivän jälkeen. Aivan mahtavan hauska ja antoisa päivä – ei voi muuta sanoa. Parempaa raporttia tulee ihan pikapuoliin, mutta tässä nyt kuitenkin tämän päivän asuni.

Alunperin asusuunnitelmat olivat ihan toisenlaiset, mutta tämän aamun syyskolea, sateinen keli pakotti kaivamaan sekä farkut että Dr. Martensit kesäsäilöstä takaisin käyttöön. Eilen oli vielä ihan sandaali- ja shortsikelit, mutta äkkiä näköjään ”sesongit” vaihtuvat myös säiden kohdalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetu oli mukana aamupäivästä ja saatiin otettua asukuvat Bernsin katetulla terassilla. Ulkona ei juuri viitsinyt ottaa kameraa esiin – sen verran tanakkaa oli vesisade koko päivän. No, ainakin säätiedotusten mukaan huomenna ja torstaina pitäisi olla vähän aurinkoisempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • paita, V AVE Shoe Repair
  • farkut, MTWTFSS
  • kengät, Dr. Martens
  • laukku, Rebecca Minkoff
  • nahkatakki, Acne


Kirjoittanut Minttu KLO 22:35 Kommentit pois päältä artikkelissa Fashion Week outfit – Day 1

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.