Fashion Week Peetu

keskiviikko 27. elokuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odottelen tässä juuri illan viimeisten näytösten alkamista. On ollut taas tosi kiva päivä! Tuntuu, että väkeä on paikalla vielä paljon eilistä enemmän. Tai sitten vaikutelma johtuu siitä, että fashionistat rohkenevat taas hengailla ulkona. Aurinko ja mukava lämpö tekivät tänään kaivatun paluun ohjelmistoon. Kieltämättä on aivan eri fiilikset ihan jo pelkästään sen vuoksi, että vettä ei tule taukoamatta niskaan…

Peetu on viettänyt tämän päivän muuttolaatikoita täytellen. Kovasti kyllä yritin houkutella neitoa seuraksi edes joihinkin näytöksiin, mutta on se hyvä, että edes joku meistä on käytännönläheinen realisti. Ikuisen aikaoptimistin mielestä sunnuntai tuntuu olevan vielä hyvin kaukana.

Tässä kuitenkin esittelyssä Peetun eilinen fashion cool muotiviikkoasu. Pikkumustan ja punaisen huulipunan kanssa ei vain voi mennä vikaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • mekko, Primark
  • farkkutakki, Levi’s
  • sukat, H&M
  • kengät (Mintun), Vagabond

 


Comments are closed.