Muotiviikkofiiliksiä

keskiviikko 27. elokuun 2014

Day 1 a

Tässä vähän päällimmäisiä kuulimisia eiliseltä. Oikeasti pitäisi olla jo suihkussa ja laittautumassa tätä päivää varten, mutta pari kuvaa ja jokunen sana nyt kuitenkin.

Eilisen pressitilaisuudessa puhuttiin kahdesta asiasta: muoti- ja design alan yritysten rahoituksen tarpeesta ja brandin asemasta yhteiskunnallisena vaikuttajana. Sitä ei niin tule ajatelleeksi, että yritys on aikamoisissa vaikeuksissa, vaikka tilauskirja olisi täynnä isoja tilauksia, jos kassasta ei löydy tarpeeksi rahaa tilausten valmistamiseen ja toimittamiseen asiakkaille. Toisaalta nykyaikana(kaan?) yrityksellä ei ole varaa keskittyä vain bisneksen tekoon, jos mielii kestävään menestykseen, brandin pitää myös osata kantaa vastuu itselleen tärkeistä asioista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tärkeimpänä antina oli tietenkin ne näytökset. Tässä Hunkydoryn seating menossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näytösten ohella tietty muiden muotiviikkovieraiden tyylien bongailu on ihan parasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja julkkisten bongailu myös! Olen kyllä aivan surkea svenne-julkkiksissa, mutta Marie Seirenholt on sen verran tuttu kasvo kaikista medioista, että hänet kyllä tunnistaa. (olin maanantaina kampaajalla ja luin kaikki mahdolliset öö-luokan juorulehdet siellä… My quilty pleasure! Haha!)

Day 1 e OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jewellery Loungessa oli esillä myös kestävämpää korutaidetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fantastinen Ida Sjöstedt! Pure love and respect! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän kilisteltiin myös… :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Filippa K SS15


Comments are closed.